The Future Games Show på Gamescom Powered by AMD indstillet til 26. august

"Future (Billedkredit: Future)

Future Games Show på Gamescom Powered By AMD er tilbage i august og bringer endnu et pakket showcase fuld af afsløringer, nye trailere og mere.

Dette seneste show forventes at finde sted den 26. august kl. 13:00 PDT / 16:00 EDT / 21:00 BST på Twitch, Facebook, YouTube og Twitter. Oven i det kan du forvente, at over 40 spil vil blive vist under showet fra udgivere, herunder Frontier Developments, Team17, Koch Media og Tripwire Interactive, samt et par overraskelser, der vil gøre dette til endnu en fejring af spil.

Vi er også glade for at kunne meddele i dag, at vores værter vil være Maggie Robertson og Aaron LaPlante, som du vil genkende som Resident Evil Village’s Lady Dimitrescu og The Duke.

"Future

(Billedkredit: Future)

Robertson sagde om hosting: “Jeg er glad for at kunne præsentere Future Games Show den 26. august med min Resident Evil Village-medstjerne Aaron LaPlante! Der er nogle utrolige spil i showet, og jeg kan ikke vente med at vise jer alle hvad der er i vente i år og fremover. ”

LaPlante tilføjede: “Da vi begynder at bevæge os ind i den ‘nye normal’, er det utroligt at tro, at alle de spil, du spiller nu, i det mindste delvist er udviklet i folks soveværelser, køkkener og hjemmekontorer. Den 26. august blev jeg selv og Maggie viser dig, hvad der stadig skal komme i 2021, og hvad du kan forvente i 2022 og fremover. De har ikke fortalt mig meget, men ud fra hvad jeg har set indtil videre, er der noget, der vil interessere jer alle. ”

Med kun et par uger tilbage, før vi kan dele vores spektakulære show med dig, skal du sørge for at holde øje med GamesRadar+ for masser af opbygningsdækning samt alle de seneste nyheder fra årets helt digitale Gamescom.

For mere om sommerens udstillingsvindue, se vores guide til Future Games Show på Gamescom