Super Mario Maker 2 kommer til Nintendo Switch denne sommer

Mange Super Mario Maker fans håbede dagens Nintendo Direct ville inkludere en meddelelse om en Switch remake af den elskede level-builder. I stedet annoncerede Nintendo en fuldfedt efterfølger. Super Mario Maker 2 er på vej, og det kommer til at skifte i juni.

Tablet-stil interface af den oprindelige Super Mario Maker er et perfekt match for Switchens håndholdte tilstand, så jeg ville ikke forvente mange systemiske ændringer i Super Mario Maker 2. Det ser ud til at efterfølgeren bliver mere ens med en boatload af nye aktiver og funktioner på toppen, som Mario catsuit set i traileren. Vi så også skrånende jordfliser, som er en legitim spil-skifter til spillere lavede niveauer. Snap-grænsefladen til placering af skråninger så også godt ud i spidsen.

Nogle af niveauerne i traileren har en slående lighed med Super Mario Odyssey, og jeg ville være villig til at vædde på, at nogle aktiver og temaer fra den nyeste og bedste 3D Mario platformer vil have en slags tilstedeværelse i Super Mario Maker 2. Selvom vi bare får noget af musikken, bliver jeg glad. Jeg holder dog håbet på en cappy hud.

Vi ved ikke meget mere om Super Mario Maker 2 på dette tidspunkt, men vi kender stadig en hel del meget mere, end vi gjorde her til formiddag. Det er her, det er Mario Maker, og det er endnu bedre end en Switch remake. Glæd dig.

Måske en dag får vi en officiel Sonic Maker i overensstemmelse med denne fan-made prototype.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.