Så Rage 2 har helt tabt det: gyrating ældre damer, pølsehjelme og blonde quiffed mutanter venter på dig

“Hvordan kom det til det her?”, Tænker jeg på mig selv som en fjolsklædende ældre dame ved navn Desdemonya dias, hun røber mine ben op som et uddrag af en Miley Cyrus-dansrutine, da hendes to undertøjsbærende assistenter gyrer rundt os. Det er groft. Især i betragtning af, at jeg i øjeblikket er i hvad ligner Salvador Dali’s fortolkning af en seedy 50s rygning lounge, som han klart designet i rotte humør og med kun junkyard møbler til rådighed. At dømme efter Walker’s ubehagelige kropssprog, min karakter, føles han på samme måde. Men dette er typisk for Rage 2: off-the-wall tegn, indstillinger med vrangforestillinger, og midt i det hele er du – den sane, lidt fortryllede Ranger, som ikke helt kan tro, at de sidder fast i midten af alt dette tomfoolery.

Jeg forsøger for øjeblikket at lave et navn på mig selv på Mutant Bash TV (eller MBTV), der indebærer at navigere en labyrint af rum fyldt med mutanter – man har en spinding, bladet gorillamodel, en anden har store svingende elektrificerede pendler, der gør Walker’s blod føler mig helt svimmel, når de rammer dig (stol mig på det her), og den sidste opgave har en minigun-mutant nedstigende fra loftet, mens andre mutanter iført masker fra JK Stiles, den tidligere chap, der kørte tv-kanalen, bakker mig. At kalde det hektisk ville være en underdrivelse. Efter at have overlevet kaoset er jeg trykket ind i en beat-up gul lænestol, mens et kamera film Desdemonyas assistenter sprøjter champagne over mig og mit trofæ, hælder drikkevaren i hinandens masker med tilstrækkelig hårdhed til at lave Spring Breaking frat boys klage i indsendelse. Med en brat krakelering over tannoyen rykkes trofæet ud af mine hænder, da Desdemonya minder om hendes posse, så de kan “gå videre til den næste sucker”. Charmerende.

Forvent det uventede (og derefter skyde dem)

Hvis det lyder som zany overkill, godt. Fordi det er præcis hvad Rage 2 er meningen at være. Da jeg sad for at tale med Tim Willits, Studio Director hos ID Software, der arbejder på Rage 2 sammen med Avalanche Studios, sagde han at studiet vil have Rage 2 at være lidt mere over toppen “, da de ikke tager sig for alvorligt. Som alt kommer til alt, som Willits sætter det “i Bethesda har vi et andet post-apokalyptisk spil, vi skal håndtere, så vi forsøger virkelig at være meget unikke og forskellige” (* hoste * Fallout 76 * hoste *). Under min tid med den nyeste demo er det sikkert at sige, at de helt sikkert lykkedes.

Først og fremmest hjælper jeg Wellspring Mayor Loosum Hagar (nogle spillere genkender hende som vingestik instruktør fra Rage). Tag ned Goon Squad-banditterne, der angriber hendes høje kontor, og sprøjter væggene med deres blod og regnbuemalet hud. Plukke op for at blive en berømthed for at komme ind i Vinderens Lounge, en klub, der drives af den dickish Klegg Clayton (som sendte banditterne efter Hagar i første omgang), den elevator jeg tager tilbage til Wellsprings gader, er fuld af bandit lig. På dette tidspunkt overrasker mig. Aww. Sød lille naiv mig. Lidt ved jeg, at der er langt langt fjernere ting i butikken.

Læs mere

Her er 23 ting du savnede i Rage 2 trailer

Efter at have taget fat på Desdemonyas MBTV-trikotage, laver jeg op på mig selv på racerbanen, så jeg går til det lokale derby for at møde en chas, der hedder Chaz Car. Chaz har en pølse impaled på sin Kaiser-stil hjelm. Chaz er også vinker et køddrumstik af ubestemt oprindelse rundt med uansvarlig opgave. Chaz trykker det ind i mit bryst og efterlader en kødsaft plet, som min karakter børster ud med knapt skjult afsky. Jeg kan ikke lide Chaz. Jeg skal alligevel vinde denne race, så jeg lider under hans manglende respekt for personlig plads og generel hygiejne i fødevaresikkerheden, kommer i min bil og møder så det mest frustrerende løb, jeg nogensinde har spillet i et spil. Rage 2’s bilbetjeninger er i desperat behov for noget arbejde, da det er en udfordring nej takket være den følelsesløse, ikke-reagerende styring, der springer rundt selv generøse hjørner. Uanset om det er fordi dækene bliver for langsomt, eller fordi du selv taber de små sten på siderne af sporet alle greb på vejen og sender din bil spinning i væggen, Rage 2’s drivredskab – både i løbet og i den åbne verden – er frustrerende som helvede.

Ved nogle fluke lykkes det at komme først på mit andet forsøg, men i det mindste kan jeg nu bruge min berømthedsstatus til at snyde mig ind i Claytons eliteklub. Det er ikke overraskende, at det ikke går til planen. Efter at have konfronteret Clayton finder jeg mig selv i en kæmpe kloakkælder under hans kontor. Klar til at hilse mig er Clayton’s gigantiske mutant pet, der har et stort blond quiff i efterligning af sin herre. Selvfølgelig gør han det. Efter at have gjort ham beslutsomt livløs, åbner en renere døren til sin kabinett for at rydde op, hvad han mener er min skæve, døde krop, men ender med at kæmpe i frygt som min meget jeg er for gammel for dette- crap selv skrider forbi dem.

Doom dÉjÀ vÛ

Heldigvis, i en verden, der er over-the-top, er dine evner lige så uhyrlige som dine omgivelser. Med nanotritter kører gennem dit blod ligesom i det første spil, har du fire opgraderbare evner til at decimere dine fjender: hvirvel, knus, slam, barriere og dash. Hver af dem bygger på kampstil id udviklet i første Rage, med hvad Willits kalder “bevægelse som lovovertrædelse og forsvar, der skubber dig ind i handlingen”.

Læs mere

Rage 2 har en hemmelig hule, der styrer tiden, og mindst en producent mener, at det er “den dumeste ting nogensinde”

Dash er ret simpelt, så du sidestep fjender i et blik i øjet, og Shatter er en superdrevet klap, der sender fjender, der flyver. Det er de andre evner, der virkelig lader dig legetøj med angriberne som en sadistisk katte: Vortex suger fjender tæt, før de spytter dem ud i slow-mo, så du kan få nogle søde luftdræber, Barrier beskytter dig midlertidigt mod fjendtlige kugler, og Slam sender fjender, der flyver ind i bittesmå bunker med sin eksplosive jordstempel. Jeg kunne have kæmmet med glæde under en særlig grisly slam. Måske.

I betragtning af Doom’s arv, var id’s blodige 2016 mesterværk, at få handlingen netop ret til Rage 2 var et af studiets topprioriteter – ikke at det havde noget andet valg. “Det, jeg har konstateret, er at når vi siger:” Åh, det ved du, det er id-stil kampen “folk i deres sind husker Doom,” fortalte Willits mig om studiets kamp mod forventningsstyring. “Og de går,” pistolplayet bliver ikke så sjovt som i Doom, men den anden til anden dødsdansdans, som du gør [i Rage 2], er så sjov som vi siger det er. øjeblikkelig kamp er, hvad folk vil nyde mest. “

Har du ikke spillet Rage? Bare rolig – Rage 2 er lavet til folk som dig

Overbevisende folk, at Rage 2 stadig er for dem, selvom de ikke har prøvet det første spil, er noget Willits især bevidst om. Du skal ikke være bekymret, hvis du ikke har spillet den første Rage, da Rage 2 er blevet skabt med nybegyndere, ligesom du har i tankerne. “Hvis du ikke har spillet originalen, skal du ikke understrege det. Vi vil udfylde alt på dig. Vi har en ny karakter, nye evner, og historien står selv,” Willits forsikrede mig, så du bør ikke blive efterladt, hvis dette er første gang, du har trådt ind i den farverige, men dødelige verden af ​​Rage.

Ifølge Willits ønskede studioerne spillet arbejde alene, så det er meget bevidst sat 30 år efter originalen med forskellige tegn og et vildt anderledes udseende. Eller som Willits siger: “Rage var meget brun, og lavine Studios, de fyre, der lavede Max [Mad Mad-spillet i 2015], var alle brune, så da vi opdagede at der er en anden del af farvehjulet, var vi ligesom ‘Hey guys se på dette, der er alle disse andre farver!’ “

Der er dog nogle nikker til fortiden for tilbagevendende spillere. Jeg har allerede nævnt, at borgmesteren for Wellspring er tidligere Wingstick Instructor Loosum Hagar, men tilbage er også Dr. Kvasir og John Marshall, medlemmer af Resistance from Rage. Disse tre danner Dagger Initiative, en organisation, der er oprettet for at nedlægge autoriteten, de store bader fra det første spil, der kontrollerer Wasteland. De er stadig en meget dødelig irritation, og den 14. maj kommer du til at tage dem på dig selv – hvis du ikke bliver distraheret af verden, så er det. Held og lykke med det.

Vil du vide, hvad der kommer ud i år? Her er alt nye spil i 2019 har at byde på!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.