Reggie Fils-Aime trækker sig tilbage fra Nintendo of America

Nintendo of Americas præsident og COO Reggie Fils-Aime, som mange anset som selskabets mindelige ansigt, går på pension. Som firmaet annoncerede i dag, vil Fils-Aime sidste dag være 15. april 2019, hvorefter senior marketing VP Doug Bowser vil tage sin plads.

“Nintendo ejer en del af mit hjerte for evigt,” sagde Fils-Aime. “Det er en del, der er fyldt med taknemmelighed – for de utroligt talentfulde mennesker, jeg har arbejdet med, for muligheden for at repræsentere et vidunderligt mærke og mest af alt at føle sig som et medlem af verdens mest positive og varige gamer samfund Da jeg ser frem til at afstå i både godt helbred og god humor, er dette ikke ‘game over’ for mig, men i stedet ‘leveling up’ til mere tid sammen med min kone, familie og venner. “

Fils-Aime har været sammen med Nintendo of America i næsten 16 år. Før han drog det ud med den sene Nintendo-præsident Satoru Iwata på E3 2014 og forvandlede sig til en marionet på E3 2015, arbejdede han relativt stille som virksomhedens administrerende direktør for salg og marketing. Han spillede en stor rolle i udvidelsen af ​​Nintendos vestlige marked, men jeg tror fans vil huske ham for hans forfriskende offentlige udseende, som hans berømte (og stærkt memed) “Spillet er sjovt” tale.

Som Bowser – det er Doug Bowser igen, ikke Mario Bowser – antager Fils-Aimes rolle, siger han, “det har været min store formue at arbejde med og blive mentoriseret af Reggie i fire år hos Nintendo of America. Og være sikker på, vi vil fortsæt med at bygge videre på hans arbejde for at udvikle og udvide vores brand, fremme Nintendos globale mission om at skabe smil. Der er millioner af flere, der kommer. “

Jeg må indrømme, det er lidt trist at se Fils-Aime gå. Han var altid en klasseværelse på begivenheder og i interviews, og vi kan aldrig se en så overbevisende marionetprestation nogensinde igen.

Fils-Aime tilbød et godt farvel i denne korte video:

Nintendo fans, Reggie har en besked til jer alle. Venligst se her. pic.twitter.com/EAhaEl5oEJFebruary 21, 2019

Watch Fils-Aime ære Iwata’s hukommelse i hans tale på The Game Awards 2015.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.