PlayStations nye spilbevaringshold vil “sikre, at vores branches historie ikke er glemt”

"PlayStation (Billedkredit: Sony)

Playstation har oprettet et ‘konserveringsteam’, ifølge en ny medarbejder.

I går meddelte Garrett Fredley, at han nu er tilsluttet PlayStation som senior buildingeniør. Fredley arbejdede tidligere som buildingeniør for mobilspiludvikler Kabam. I en tweet, der deler nyhederne, afslørede Fredley også, at han er en af ​​de første til at deltage i PlayStations nye Game Preservation Team.

“I dag er min første dag som senior buildingeniør hos PlayStation, der arbejder som en af ​​deres oprindelige ansættelser til det nyoprettede konserveringsteam!” sagde Fredley.

I dag er min første dag som senior buildingeniør hos @PlayStation, der arbejder som en af ​​deres oprindelige ansættelser til det nyoprettede konserveringsteam! Game Preservation var min første karriere -lidenskab, så jeg er i ekstase over, at jeg får tilbage til disse rødder 😊 25. april 2022

Se mere

Han gik lidt mere detaljeret ind i et LinkedIn -indlæg, der blev delt af bruger Smitch på Resetera, hvor han sagde, at Game Preservation Team sigter mod at “sikre, at vores branches historie ikke er glemt”. Han takkede også PlayStations globale kvalitetssikringschef Mike Bishop for at tilføje ham til holdet.

“Spilbevaring var min første karriere lidenskab. Det var min første tur til verden af ​​software engineering / dev ops, og ind i en verden, som så mange ikke er klar over. Jeg var bare en novice dengang, hvilket bidrog på enhver måde, jeg kunne uanset hvad jeg kunne Min uerfarenhed. Nu er jeg tilbage til det, ikke længere den nybegynder, jeg engang var. ”

“Tak Mike Bishop og teamet for at have bragt mig om bord til dette eventyr. Lad os gå og sikre, at vores industris historie ikke er glemt!”

Uden nogen officiel meddelelse ved vi endnu ikke nøjagtigt, hvad rollen som spillekonserveringsteamet er, men det kan involvere at bringe mere af mærkets bagkatalog til dets nyere konsoller. Det kunne være knyttet til PlayStation Plus Rebrand, der lægger mere fokus på PlayStations fortid med et bibliotek med over 700 spil, inklusive PS1, PS2 og PSP Classics. Det nye team arbejder muligvis for at bringe disse ældre spil til abonnementstjenesten.

Den nye PlayStation Plus -lanceringer i juni. Vi har afrundet hele PS Plus -premium og ekstra spil bekræftet indtil videre .

"Anne-Marie Anne-Marie Ostler

Freelance forfatter

Oprindeligt fra Irland flyttede jeg til Storbritannien i 2014 for at forfølge en spiljournalistik og PR -grad ved Staffordshire University. Derefter har jeg freelanced for Gamesmaster, Games TM, Official PlayStation Magazine og for nylig Play og GamesRadar+. Min kærlighed til spil sprang fra med succes at besejre den første Goomba i Super Mario Bros på NES. I disse dage er PlayStation min marmelade. Når jeg ikke spil eller skrivning, kan jeg normalt blive fundet at skure Internettet for noget Tomb Raider relateret til at tilføje til min Control Memorabilia Collection.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.