Ny Sekiro: Shadows Die To gange trailer handler om far spørgsmål

Sekiro: Shadows Die Twice er det næste spil fra FromSoftware udviklerne af Dark Souls og Bloodborne, og denne nyeste trailer vil få dig til at tælle dage indtil 22. marts. Det er et antydning på vores helts oprindelseshistorie, som tilsyneladende er blevet vedtaget af en brutal banditherre, den ene, der kalder ham en “stray” og “sultende ulv.”

Ligesom det er forgængere, handler spillet om stealth, hardcore combat og gore, men i modsætning til Dark Souls og Bloodborne, det stjerner en unavngiven kriger, der bruger alle de vanlige våben – katanas, buer og shuriken – men også en række praktiske og dødelige proteser.

“Den højre katana er fast, det vil være dit primære våben til hele spillet,” sagde Miyazaki i et interview med Polygon. “Det vil gøre det muligt for os at [dybt udforske] hvad det betyder at mestre den katana som dit eneste hovedvåben. Vi taber selvfølgelig tilpasningen og en bredde, så i venstre hånd kompenserer vi for det. Med forskellige protetiske værktøjer, have disse opgraderes og have dette element af bruger valg og frihed, hvordan de vil strategisere og bruge disse to våben sammen. “

Mens påhængskøretøjet ikke udviser nogen af ​​kampene, er den grusede erklæring fra banditherren – “Den dag jeg trak dig fra slagmarken, havde jeg ingen anelse om, hvad du ville blive” – ​​foreslår, at vi kommer til at sparke masser af røv, når spillet kommer i næste måned.

Læs vores Sekiro hænder på for at finde ud af mere om Activision og FromSoftware’s kommende samurai-spil, og om det er så vanskeligt som du håber det ville være.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.