No Man’s Sky Creator driller et nyt spil, der er “stort, ambitiøst og dumt”

På hælene til No Man’s Sky’s store NEXT-opdatering er udvikler Hello Games svært på arbejde på en VR-version af sin galaktiske udforskning. Men som vi lærte i en nylig tale med studiestifter Sean Murray, har Hello Games også noget helt nyt i værkerne.

“Vi er stadig begejstrede for No Man’s Sky og om at arbejde på det, men vi laver også andre ting,” sagde Murray. “Vi laver det sidste campfire, hvilket er et mindre sideprojekt. Vi starter også med noget nyt – hvilket er stort, ambitiøst og dumt. Men vi er stadig et meget lille team. Vi gør meget mellem os, men jeg tror det er fordi vi alle er så ind i det. Og vi, nu slags slags ting, fordi vi er glade for dem. Vi har tendens til at være ret produktive, når vi er spændte på noget. Det er virkelig, hvor vi er nu. ”

Med No Man’s Sky’s stenrige dage godt bag det, er Hello Games nu fri til at prøve underlige lidenskabsprojekter – ikke i modsætning til No Man’s Sky VR, som selv Murray sagde er “ikke en kommercielt drevet ide”. Det sidste lejrbål, en “Hello Games short” om nogle søde små eventyrere, der er tabt i ørkenen, er et direkte resultat af denne frihed. Jeg ville elske at se studiet tage den samme tilgang til noget større, og den fremmede, jo bedre.

Hej Games ‘to-do liste bliver lang, så uanset hvad dette nye mysterium projekt er, vil vi nok ikke høre meget om det i et stykke tid. Og hvor studiet kaldte The Last Campfire et “kort”, sagde Murray udtrykkeligt, at dette nye projekt er stort og ambitiøst, så vi sandsynligvis ikke vil spille det når som helst snart heller.

Her er alt der foregår Ingen Menneske Himmel Beyond, en tredelt udvidelse til spilets univers.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.