Død for mig sæson 3 har indpakket filmoptagelse, bekræfter Netflix Shows skaber

"Christina (Billedkredit: Netflix)

*Denne artikel indeholder død for mig sæson 1 spoilere*

Død for mig skaberen Liz Feldman har givet en lovende opdatering på Netflix-showets længe ventede tredje og sidste sæson.

Ved at tage til Instagram mandag den 25. april offentliggjorde Showrunner et fotografi af en sæt stol med Black Comedy’s Logo på ryggen på Laguna Beach, Californien.

Ved siden af ​​Snap bekræftede hun, at alle de nye episoder var blevet filmet, og at de nu var gået videre til det næste produktionsfase. “Det er en indpakning på død for mig sæson 3! Filmoptagelse er komplet. Redigering er i gang,” bekræftede Feldman. “Den sidste sæson kommer. Og hellig lort …”

Hun roste derefter showets stjerner, Christina Applegate, Linda Cardellini, James Marsden, Sam McCarthy, Luke Roessler, Brandon Scott, Suzy Nakamura og Diana-Maria Riva og hævdede, at de “alle knækker ud af parken” i sæson 3.

“Så begejstret for dig at se det ♥ ️,” konkluderede Feldman.

Et indlæg delt af Liz Feldman (@Thelizfeldman)

Et foto sendt af ON

Døde for mig sæson 1 blev udgivet i maj 2019 og så, at Cardellinis Judy Hale skulle gå ud af hendes måde at slå et venskab med Applegates Jen Harding efter at have dræbt sidstnævnte mand i en hit-and-run. Men da kvinderne binder sig om, hvad Jen mener at være fælles sorg, i betragtning af Judy fortalte hende, at hendes eks-forlovede Steve (Marsden) døde af et hjerteanfald, kunne hemmeligheder, der kunne true deres komplicerede co-afhængighed, komme til at dukke op.

Sæson 2 kom ud et år senere, og så Marsden introducerede som Steve’s tvillingebror Ben, mens Jen og Judy forsøgte at skjule det faktum, at de offed Judys voldelige tidligere partner i sæson 1’s cliffhanger -slutning.

Showet blev fornyet den samme måned, men filmoptagelsen blev senere udsat på grund af Covid-19-pandemien. Det blev forsinket igen, da Applegate meddelte, at hun var blevet diagnosticeret med multipel sklerose et par måneder før i august 2021.

Feldman forsikrede tidligere fans om, at det næste kapitel ville ankomme i 2022. I betragtning af Netflix’s tilbøjelighed til Ax -shows til venstre, højre og center, virkede det dog aldrig rigtig som en sikker ting indtil nu.

Død for mig’s første to sæsoner er tilgængelige for at streame nu. Mens vi venter på sæson 3, hvorfor ikke tjekke vores Roundup af de bedste Netflix -shows for en vis visning af inspiration.

"Amy Amy West

Jeg er en freelance -underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting TV og film på tværs af vores samlede film- og SFX -sektioner. Andre steder er mine ord blevet offentliggjort af dem som Digital Spy, Scifinow, Pinknews, Fandom, Radio Times og Total Film Magazine.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.