Deathloop dybdykning og multiplayer -detaljer kommer til QuakeCon 2021

"Deathloop" (Billedkredit: Bethesda)

Deathloop får en dyb dykkepræsentation i QuakeCon 2021, ifølge Bethesdas nyligt afslørede QuakeCon at Home -skema.

Bethesda holder fast i en helt digital begivenhed i år, ligesom det gjorde i 2020, hvilket desværre betyder endnu et år uden en LAN-fest i konferencestørrelse, men også at du gratis kan se det hele på Twitch gratis . Begivenheden starter torsdag den 19. august kl. 11.00 PDT / 14.00 EDT / 7 pm BST med en “Welcome to QuakeCon 2021” -præsentation, der er vært for Bethesda marketingchefer Pete Hines og Erin Losi, der ruller direkte ind i et panel, der fejrer den 25. årsdagen for den oprindelige jordskælv.

Hvis du stiller ind på nye spil, ser det ud til, at hovedbegivenheden vil blive optaget kl. 11:30 PDT / 14:30 EDT / 19:30 BST med panelet “Deep Dive into Deathloop with Arkane Lyon”. Bethesda driller med, at det vil ‘loop’ fans med detaljer om spillet, “herunder en særlig diskussion om multiplayer.”

Vi ved, at Deathloop vil indeholde invasion-stil multiplayer, der lader menneskelige spillere tage kontrol over hovedpersonen Colts rival Julianna, og det burde være interessant at få nogle flere detaljer om, hvordan dette vil fungere. Får du for eksempel noget ud af at afslutte en anden spillers forsøg på at undslippe sløjfen? Bortset fra sød tilfredshed , mener jeg?

Du kan tjekke hele QuakeCon 2021 -skemaet på Bethesdas officielle websted.

Se mere af Deathloop, mens du venter med en gameplay -trailer, der viser en mission mod The Wolf .