DC hylder et ikonisk X-Men-cover

"Shadow Shadow War Zone #1 Variant Cover (Image Credit: DC)

I 2021 scorede DC et hit, da det hyldede en af ​​de mest ikoniske Marvel-covers gennem tidene, Todd McFarlanes Spider-Man #1, for en variantomslag til December’s Batman #118. Nu for Shadow War Zone #1, et specielt one-shot, der følger op på Batman, Robin og Deathstroke Inc. Crossover Shadow War, er udgiveren ved det igen.

"Shadow

Shadow War Zone #1 Main Cover af Jonboy Meyers (Image Credit: DC)

Denne gang hylder DC til en anden ikonisk Marvel-cover- 1981’s Uncanny X-Men #141- eller som du ved det bedst, del en af ​​’Day of Future Past’ af Chris Claremont og John Byrne.

Shadow War Zone nr. 1 er skrevet af den olympiske hastighedsskrivende guldmedalje Joshua Williamson, der skriver alle de andre problemer i denne begivenhed, men med lidt hjælp til Shadow War Zone.

Variantdækslet er af Howard Porter, der også tegner Shadow War Interior Art til Batman -spørgsmålene.

Som du kan se ved hans tweet, var Porter begejstret for at hylde en ikonisk tegneserie fra sin ungdom:

Hvis du fortalte den 13 -årige mig, at jeg ville få tegnet dette, ville han have gjort backflips rundt i stuen. 52 år gammel mig gjorde ikke tilbage flips, men jeg forestillede mig, at jeg gjorde 🤸 🧍 🤸 🧍 pic.twitter.com/hlxom6iwhcfebruary 7, 2022

Se mere

Tjek begge dækninger side om side:

"Shadow

Shadow War Zone #1 Variant Cover af Howard Porter og Uncanny X-Men #141 af John Bryne side om side (Image Credit: DC / Marvel Comics)

"Shadow

Shadow War Zone #1 Variant Cover af Howard Porter (Image Credit: DC)

Ligesom Batman-Spider-Man-hyldningen er det sjove i detaljerne, Marvel’s signatur ‘hoveder’ boks i øverste venstre hjørne i den æra, “Marvel Presents” baren øverst og parodien på tegneseriekoden Autoritetssymbol, der nu læser “godkendt af myndigheden i den fornemme konkurrence, Marvel Cheeky betegnelse for DC tilbage i dag.

Hvad angår indersiden af ​​Shadow War Zone #1, inkluderer den 48-siders special, der er til salg 17. maj, også forfattere Ed Brisson, Stephanie Phillips og Nadia Shammas sammen med Williamson med kunst af Trevor Hairsine, Ann Maulina, Mike Bowden og andre .

Ifølge DC viser de særlige virkningen af ​​Shadow War på DCU.

“Talia Al Ghul har lagt et hit på alle, der nogensinde har arbejdet med Deathrroke – og det inkluderer Black Canary!” Læser DC’s beskrivelse. “Hvor har Luke Fox været? Talia er træt af at se fra sidelinjen og slutter sig til slaget selv.”

"Shadow

Shadow War Zone #1 Variant Cover af Leirix (Image Credit: DC)

Shadow War Zone #1 inkluderer også debut af en ny skurk-engelbryder, der har en slags forbindelse til nye (ish) Batman-rival-anti-hero-spøgelsesmager.

Det vigtigste dækning, der er set ovenfor, er af Jonboy Meyers og Shadow War Zone #1 har en anden variantafdækning af Leirix (til højre), som vi gætter funktioner i den nye skurk Angel Breaker.

Hvis Ra’s Al Ghul virkelig er død, mistede DCU lige en af ​​ bedste Batman bedste skurke gennem tidene .

Michael Doran

Jeg er ikke kun Newarama-grundlæggeren og chefredaktøren, jeg er også en læser. Og denne henvisning er bare lidt ældre end begyndelsen på min Newsarama -rejse. Jeg grundlagde, hvad der ville blive tegneserie -nyhedswebstedet i 1996, og undtagen for en kort ophold på Marvel Comics som sin marketing- og kommunikationschef i 2003, har jeg skrevet om nye tegneserier, kreative ændringer og lejlighedsvis tilbyder mit perspektiv Om vigtige branchearrangementer og udviklinger i de 25 år siden. På trods af mange ændringer i Newsarama gør min lidenskab for mediet af tegneserier og figurerne det sidste kvart århundrede (det er vanvittigt at se det skriftligt) tid brugt på at gøre det, jeg elsker mest.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.