David Lynch siger, at han ikke har en ny filmpremiere på Cannes

"David (Billedkredit: Janus Films)

David Lynch har nægtet rygter om, at han har en hemmelig film, der premiere på dette års Cannes Film Festival.

“Jeg har ingen film på Cannes, nej,” fortalte Lynch til A.V. Klub (åbner i en ny fane). “Faktisk har ingen nogensinde engang spurgt mig om det. Du er den første person, der faktisk har spurgt mig, ‘David, har du en film på Cannes?’ Jeg siger nej, jeg har ikke en film på Cannes. ”

Lynch har ikke udgivet en spillefilm siden 2006’s Inland Empire, der medvirkede Laura Dern, Justin Theroux og Harry Dean Stanton. Over på den lille skærm blev Twin Peaks sæson 3 frigivet på Showtime i 2017, og instruktøren har også lavet en række kortfilm i de senere år, inklusive 2017’s What Do Jack Do?, Som blev frigivet på Netflix.

Lynch også en ny serie i værkerne for streameren, med titlen Wisteria og rapporter antydede, at han kunne premiere en episode derfra på Cannes. Dern og Mulholland Drive Star Naomi Watts er blevet rygtet om at være involveret i showet.

”Jeg prøver ikke at narre dig, jeg har intet i Cannes,” fortsatte instruktøren, da han blev presset på, om han kunne have en tv -pilot eller et andet projekt på festivalen snarere end en film. Dog havde han en kryptisk kommentar til at konkludere om: “Men der vil være noget nyt fra en anden. Det var dog ikke mig. Det er ikke mig.”

Mens vi venter på at se, hvad der er næste fra Lynch, skal du udfylde din overvågningsliste med vores valg af de mest spændende filmudgivelsesdatoer i 2022.

Emily Garbutt

  • (åbner i ny fane)

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alt film og tv-relateret på tværs af de samlede film- og SFX-sektioner. Jeg hjælper med at bringe dig alle de seneste nyheder og også den lejlighedsvise funktion. Jeg har tidligere skrevet til publikationer som HuffPost og I-D efter at have fået mit NCTJ-eksamensbevis i multimediejournalistik.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.