David Duchovny fortæller, hvordan han næsten gav X-Files-piloten videre

"Mulder (Billedkredit: 20th Century Fox)

X-Files og David Duchnovy-fansen går stadig stærkt omkring tre årtier efter, at serien debuterede. I en nylig podcast-episode delte Duchovny, hvordan han ikke blev solgt på X-Files og blev den enorme succes, vi kender det som i dag.

Tidligere på ugen på en episode af Literally! Med Rob Lowe podcast indrømmede den fyr, der gjorde Mulder til et husstandsnavn, at han næsten afviste sci-fi-dramaets pilot. “Jeg havde fået … et par scener i denne uges film, og det var en instruktør, som jeg var venlig med, og jeg skulle … trække mig ud af den del for at udføre The X-Files pilot,” Duchnovy delt med Lowe.

Han fortsatte med at forklare sine samtaler med sin agent, ”Jeg sagde til mine agenter,“ Jeg vil ikke gøre det. Du ved, hun er en ven, og jeg vil ikke trække mig ud. ‘”

“Jeg var ikke interesseret i konspirationsteorier,” tilføjede han, “og jeg var fuldstændig villig til bare at sige:” Jeg bliver nødt til at videregive den pilot, fordi jeg sagde, at jeg ville gøre dette andet projekt. ”

Heldigvis for hele X-Files og Mulder fanbase lykkedes det Duchovnys agenter at overbevise ham om, at det ikke er et klogt skridt at afvise piloten. “Det er skræmmende at tænke tilbage på, hvis du ikke åbnede denne dør, eller hvis du tog den venstre i stedet for den højre. Det er som om, at intet af det skulle ske,” sagde han om sin karriere.

Det lyder som om Duchovnys agent fortjener en gavekurv. Det er svært at forestille sig en verden uden Duchovny, der giver os Mulder-forestillingerne, som mange stadig taler om i dag. Plus, kemien mellem ham og co-star Gillian Anderson var en stor del af X-Files – den blotte tanke om, at den næsten ikke eksisterede, er skræmmende.

X-Files er i øjeblikket tilgængelige for at streame sammen med nogle af vores valg til bedste shows på Hulu .