Borderlands: GOTY Edition er gratis at spille på Xbox One og pc gennem søndag

(Billedkredit: Gearbox Software)

Hvis du aldrig har spillet Borderlands, kan du måske ikke få al spændingen omkring Borderlands 3. Hvis det er dig lige nu, så er det nu den perfekte tid til at indhente gearkasseens førende looter-shooter: Game of the Year-udgaven af ​​den oprindelige Borderlands kan prøve Xbox One og Steam i weekenden. Du kan spille gratis på Xbox One til søndag, 21. juli kl. 11:59 PT / 2:59 AM ET / 7:59 AM BST. Damp spillere vil have gennem 21 juli kl. 13 PT / 4pm ET / 9pm BST.

Denne gratis prøveversion indeholder alt i GOTY Edition, men du vil have brug for mere end en weekend for at komme igennem det hele. De fire DLC-add-ons er: Zombie-øen Dr. Ned, Mad Moxxi’s Underdome Riot, General Knoxx Secret Armory og Claptrap’s New Robot Revolution. Hvis du kun kunne færdiggøre en eller to, vil jeg anbefale The Zombie Island af Dr. Ned og Claptrap’s New Robot Revolution – jeg regner med, at de er de mest transformerende af bunken, men de er alle værd at tjene.

Hvis du kan lide hvad du ser, kan du købe spillet, når det sælges den 22. juli. Det vil være 50% rabat til 29. juli (digitalt på Xbox One og Steam), og alle dine fremskridt fra forsøget vil bære over. Når du er korrekt ombord på Borderlands-toget, kommer du op på 23 måder. Borderlands 3 genopfinder formlen i vores Borderlands 3-preview.

Hvis du savnede det: den nyeste Borderlands 3 trailer er en dejlig dødelig dansrutine med alle de nye Vault Hunters.