Avengers: Endgame post-credits scene ville aldrig ske: “Det blev kaldt ‘Endgame’ af en grund”

Post-credits scener har været et stort staple i Marvel movies i det sidste årti eller så, så da der ikke var en Avengers: Endgame post-credits scene kunne du sige, at nogle mennesker var en lille skuffet. Jeg mener, der var en hørlig stønn i vores særlige udstilling, så det er helt stemningen. Nå var det teknisk, der var noget, bare ikke det sædvanlige par minutters optagelser, der pegede på, hvad der var næste i MCU. Det var især frustrerende på grund af den uundgåelige spænding af fans, der også går ind i Marvel Phase 4. Men nu regissør Joe Russo siger, at at gøre en post-credits scene til Endgame “aldrig” vil ske.

“Det var aldrig i kortene,” sagde Russo i et interview med USA Today. “Det blev kaldt” Endgame “af en grund. Det er det. Dette er slutningen. Bogen er lukket på dette kapitel i Marvel-universet, og en ny bog bliver skrevet.”

Hans bror og meddirektør Anthony Russo tilføjede, at man ikke behøvede at styre ind i næste kapitel i MCU’en var en “stor spænding”.

“Dette var den første Marvel-film, vi har lavet, hvor vi ikke tænkte på fremtiden,” sagde Anthony Russo. “Der er ingen fremtid. Der vil selvfølgelig være fremtid, men det er ikke vores ansvar.”

Det ekko russos brødre erklæringer til os tidligere i denne måned, at duoen er færdig med MCU i overskuelig fremtid.

“Det er vores Endgame, i hvert fald for nu”, bekræftede Antony Russo i et interview med GameMe. “Vi har ingen planer for nu at gøre mere Marvel movies.”

“Det kan sikkert komme frem i fremtiden på et tidspunkt. Vi har et dejligt samarbejde med [Marvel Studios] og en stor passion for, hvad de laver.”

Hvilken perfekt måde at bøje yndefuldt ud af MCU’en. I det mindste for nu.

Ønsker du at blive begejstret for mere relateret indhold? Her er hvordan Avengers: Endgame kunne påvirke de nye Marvel TV-shows, og under vores spoilerlige chat om slutningen:

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.