Zack Snyder forklarer oprindelsen til linjen “vi lever i et samfund” plus planer for Ryan Reynolds som Green Lantern

"Jared (Billedkredit: Warner Bros./HBO Max)

Zack Snyder har afsløret, at han overvejede at inkludere Ryan Reynolds i Snyder Cut – og diskuterede også oprindelsen til Jared Letos Joker og sagde den berygtede linje “vi lever i et samfund”.

Teoretisering var udbredt, at Reynolds ville vises i Zack Snyder’s Justice League, efter at skuespilleren medvirkede som Hal Jordan i 2011’s Green Lantern. Reynolds skød endda sjovt over rygterne og kommenterede på Twitter: “Jeg spiller ikke Hawkman i Black Adam. Selvom jeg generelt gør hvad helvede [The Rock] beder mig om at gøre. Jeg ville dog meget gerne være i Zack Snyder’s Justice League film, og jeg har hørt, at jeg måske allerede er med i den? #SnyderCut ”

Jeg spiller ikke Hawkman i Black Adam. Selvom jeg generelt gør hvad helvede @TheRock fortæller mig at gøre. Jeg ville dog elske at være med i Zack Snyder’s Justice League-film, og jeg har hørt, at jeg måske allerede er med i den? #SnyderCut 4. august 2020

Se mere

Det viser sig (spoiler alarm) Reynolds er ikke i Snyder Cut – men der var en idé på et tidspunkt at bringe ham ind.

“Der var en anden idé, jeg havde til Green Lantern, der ikke var Ryan, og så tænkte jeg, at hvis vi var gået ned ad denne Green Lantern-sti, ville jeg have haft Ryan som den ekstra Lantern,” sagde Snyder til The Hollywood Reporter.

Han forklarede også oprindelsen til den udødelige Joker-linje, som faktisk ikke vises i filmen, og afslørede, at det hele var Leto.

”Vi gik frem og tilbage med det, og jeg vil give Jared kredit for den lille ad-lib der, fordi det var virkelig, virkelig smukt,” sagde Snyder.

Han tilføjede af Knightmare-tidslinjen, en dystopisk fremtid, hvor Darkseid har erobret Jorden, og Superman har undergivet sin tankekontrol: “Det var baseret på en masse ideer, jeg havde. Jeg havde plantet en masse påskeæg i andre film, som jeg troede, det var tid til at høste ind i denne scene. ” Tidslinjen blev først skimtet i Snyder Cut’s forgænger, Batman v Superman: Dawn of Justice.

Hvis du alle er fanget af Snyder Cut, skal du tjekke vores forklarere om alt, hvad du måske har savnet nedenfor:

  • 10 største påskeæg i Zack Snyder’s Justice League
  • Hvad ville der være sket i Zack Snyder’s Justice League post-credits?
  • De største forskelle mellem Zack Snyder’s Justice League og Joss Whedon’s
  • Alt hvad vi ved om Justice League 2
  • Zack Snyder’s Justice League-slutning forklaret
  • De bedste HBO Max-priser