Venom nr. 200 følger King in Black, “Begyndelsen på noget, du aldrig har set”

(Billedkredit: Marvel Comics)

Efter den kommende konge i sort-begrænset serie og crossover-begivenhed, der starter i december, vil Marvel Comics ‘igangværende Venom-serie nå ud til nummer 200, som vil have genoplivet arvemærkning, der markerer historien som Venoms 200. solo-tegneserie på tværs af flere bind og titler.

Venom forfatter Donny Cates afslørede planerne for Venom # 200 i New York Comic Con’s MetaVerse King In Black online panel sammen med redaktør Devin Lewis og kunstner Ryan Stegman.

(Billedkredit: Marvel Comics)

“King in Black # 5 kommer ud, og den er jordskærvende og sindssyg. Den er overdimensioneret. Den er fyldt med ting, jeg har forestillet mig i mit hoved, siden jeg var lille barn,” siger Cates. “Så lige derefter gør Ryan og jeg Venom # 200, Venoms 200. nummer.”

”Det underlige er, at jeg faktisk er hjemme hos mine forældre lige nu i min hjemby, og jeg filmer dette fra mit barndomsværelse,” fortsætter han. ”Jeg sidder under en mur, og da jeg var barn, der voksede op, var hele denne mur fyldt med giftproblemer i poser og tavler, tommelfingret.”

King in Black bringer Knull, symbioternes mørke gud, til Jorden til en konfrontation, som Cates har sået frø til siden lanceringen af ​​sin Venom-serie og endda i andre titler som Silver Surfer: Black.

“Det er så underligt at gøre dette i dette rum og sige dette, jeg er så utrolig beæret – jeg ved, at Ryan og Devin også er det – at være de mennesker, der bringer Venoms 200-nummer til dig,” siger Cates. “Det bliver et virkelig specielt emne, og det bliver begyndelsen på noget nyt.”

“Det bliver begyndelsen på noget, du aldrig har set fra Eddie eller fra dynamikken i ham og hans familie og hans symbiote. Det er en virkelig speciel udgave, der forhåbentlig vil sætte scenen for de næste 200 til 2.000 til 2.000.000 numre af denne fantastiske karakter fremadrettet. “

Ingen forventet udgivelsesdato for Venom # 200 blev annonceret.

King in Black starter i december – her er alt hvad du behøver at vide for at sætte scenen.