Usain Bolt siger, at spil var med til at gøre ham til en vinder og opfordrer andre atleter til at prøve dem

"PES (Billedkredit: Konami)

Usain Bolt mener, at videospil hjalp med at opbygge hans ønske om at vinde, og han opfordrer andre atleter til at spille dem i deres nedetid for at tage tankerne væk fra tingene.

Bolt talte med BBC i et nyligt videointerview (delvis udført over en omgang FIFA), og diskuterede, hvordan hans atletræning spillede ud af videospil som hobby. “Jeg føler, at det på en måde hjalp på min sult, ville man sige,” siger han. “At altid gerne ville vinde. Jeg har lyst til, at det på en måde hjalp lidt på atletikken, for nu, når du kommer på banen, har du den samme mentalitet, som når du spiller videospil. Du bare ønsker at vinde.”

Hvis Bolt var vokset op med de spil og teknologier, vi har i dag, siger han, at han måske er blevet endnu mere investeret i hobbyen og potentielt forfølger en karriere som e-sportsspiller eller professionel damper i stedet for bane.

“Jeg tror, ​​jeg var så meget til videospil, da jeg var yngre, fordi jeg nogle gange undlod at træne for at gå til videospilbutikken for at spille videospil,” siger han. “Når min træner ringede til min far og sagde til ham: ‘Hør, han kom ikke til træning i dag’, og så ville min far sige: ‘Hvorfor tog du ikke til træning?’ Og jeg havde ikke noget svar. Ved du, hvad jeg mener? Det var kun én ting, så jeg ved, at hvis vi havde, hvad vi havde nu, ville jeg helt sikkert være en gamer. Helt sikkert.”

Han ser dog stadig spil som en god måde at slappe af på. Faktisk opfordrer Bolt andre atleter til at spille videospil for nogle konkurrencemæssige eskapisme – hvilket kan lyde som en oxymoron, men han gør en gyldig pointe. “Du er så fokuseret på at prøve at gøre det godt i et spil, at du ikke bekymrer dig om andet,” siger han.

Bolt siger, at han ville elske at være coverstjerne i et atletik-spil, og han har faktisk optrådt i spil før, nemlig PES 2018.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.