UFC Fight Night live stream: Hall vs Strickland starttid, kampkort og mere

"ESPN (Billedkredit: UFC) SPRING TIL:

  • UFC Vegas 33: Hovedkort
  • UFC Vegas 33: Prelims

UFC Fight Night live stream med Hall vs Strickland finder sted i aften kl. 21:00 ET / 18:00 PT på ESPN+. Selvom det bare er hovedkortet, starter Prelims kl. 18.00 ET / 15.00 PT, hvis du er interesseret i at fange hele arrangementet.

Tidligere UFC Fight Night-uger handlede kun om Bantamweight-divisionen, nu handler aftenens event om Middleweight-kæmpere for nogle sande heavy-hitters, der dukker det ud inde i UFC Apex-arenaen.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.