Two Point Hospital tilføjer en Half-Life headcrabs sygdom og får en gratis weekend på Steam

Two Point Hospital kan ikke gøre det til en overkommelig pris i real-sundhedssektoren, men i det mindste er den gratis dampweekend tilgængelig fra nu til den 18. marts. Alle Steam-brugere får fuld adgang til spillet og kan endda holde deres fremskridt en gang i weekenden slutter. Bedst af alt, kan du lege med en flok nye tie-ins til andre spil, herunder … headcrabs!

Den skræmmende, irriterende og alligevel elskede maskot i Half-Life-serien tilsluttes to-punkts hospital som en ny sygdom. Be-crabbed ofre går igennem hallerne på dit hospital, indtil de sidder i en særlig headcrab fjernelse enhed, hvor en stor kran plukker parasitten fra deres kranier og smider det i en bin. Mand, det er alt hvad du skal gøre for at helbrede en headcrab zombie? Nu føler jeg mig dårligt om 5.000 eller så jeg er slået ihjel med en kuglepen i alle mine Half-Life og Half-Life 2 playthroughs.

Det andet crossover indhold kommer i form af forskellige indretningsprodukter inspireret af andre Sega-publicerede pc-spil. Der er nogle gamle kinesisk-esque møbler fra Total War: Three Kingdoms; rummelige tæpper, malerier og arkadeskabe fra Endless-serien og den generelle fodboldspillerens indretning fra fodboldchef 2019. Hvis du nogensinde er bekymret for, at dit hospitalindretning ikke var ret referentiel nok før, er disse genstande kur.

Selvom du kan spille så meget af Two Point Hospital som du vil i løbet af den gratis weekend, skal du købe spillet for at fortsætte med at spille, når kampagnen udløber på mandag. Sega har også en recept herfor: Two Point Hospital er til salg for 33 procent fra Steam gennem 21. marts, hvilket gør den endelige pris $ 23.44 / £ 16.74.

Find så meget mere at elske i vores liste over bedste pc spil.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.