Trek til Yomi er en smart, stilfuld og patient samurai hævn saga

"Trek (Billedkredit: Devolver Digital)

Et minut, Trek til Yomi får mig til at krydse sværd med min Sensei i en stille landsby Dojo. Den næste, det har mig til at sprint mod en brændende bygning på den anden side af byen, sprænge gennem travle gademarkeder og lave hektiske genveje gennem Edo-æra-arkitektur for at kæmpe ved min mester side. Banditter har angrebet vores hjemland, forstår du, og selvom det næppe er stærkt nok til at hejse mit blad over mit hoved, ser det ud til, at jeg er nødvendig på frontlinierne lige så meget som vores bys mest erfarne sværdmænd.

Spol frem 10 minutter, og jeg stryger den aske ansigt af min faldne sensei. Jeg har myrdet flere mænd, og min mester er blevet dræbt, mens jeg redder mit liv. Jeg er krøllet af hans side og hørte hans sidste ord. Min søster står over os og græder. Og alligevel er Trek til Yomi på trods af den gennembrydningshastighed i sin åbningsscene en af ​​de mest tankevækkende og tålmodige kampsportinspirerede ventures, der har prydet videospil sent, mens de også er en af ​​de smukkeste.

Tid er essensen

"Trek

(Billedkredit: Devolver Digital) Læs mere

"Udødelighedsspil"

(Billedkredit: Half Mermaid)

Fem mest spændende spil afsløret under Microsofts [email protected] Showcase

Når han talte til sidstnævnte først, er Trek til Yomi virkelig fantastisk. I den mest åbenlyse forstand fremkalder dens kornede, sepia-farvede palet og kontrasterende skygger en kompromisløs, mørk og humørig tone, der føles gennemtrængt i traditionen. Denne indfangning styrkes kun af dets faste kameravinkler, som i ånden af ​​så mange 90’ers action-eventyrspil skifter pludseligt med hvert passerende sæt landskaber. Flying Wild Hog siger, at spillets æstetik er beregnet til at fange “The Spirit of Classic Samurai Film”, og det administrerer bestemt det til pålydende værdi.

Mod udviklerens tidligere arbejde med Shadow Warrior -serien er Trek til Yomi en langt mere overvejet og seriøs skråtliggende på kampsporthandling – en, der sandsynligvis flyver tættere på Sloclaps Sifu. Sifu læner naturligvis i stedet på kinesiske actionfilm, der er sat i en helt anden æra, men når man overvejer det bredere pantheon af hævnfortællinger blandt asiatiske biografinspirerede videospil, holder Trek til Yomi mere end sin egen.

"Trek

(Billedkredit: Devolver Digital)

I modsætning til Sifu, og faktisk Shadow Warrior -serien, er Trek til Yomi mere beroliget i sin tilgang til kamp. Det er ikke at sige, at det ikke kan være hektisk, eller at du ikke kan skære dine fjender med den samme snoede kraft som Francis Begbie; Fjender har en tendens til at sverme i pakker i trek til Yomi fra side til side, og din eneste pålidelige vej ud af fare er at vedtage Zorro-lignende sværdskib. Men hver slagsmål udspiller sig i et stabilt tempo med en onus på timing hver sving, lys eller kraftigt angreb med omhyggelig præcision. Det samme gælder i forsvaret, når du bryder en fjendes vagt med en perfekt tidsbestemt parry, kan give dig overhånden på kun en eller to strejker.

Efter det førnævnte Sensei -mord springer spillets tidslinje fremad, hvor du antager kontrol over en ældre version af hovedpersonen Hiroki. Fylder nu skoene fra en mere krydret sværdmand, og kampen bevæger sig igen hurtigere – men det mister aldrig sin følelse af tålmodighed. Jeg foretog sammenligninger med Bushido Blade målte kampmekanik i min SIFU -anmeldelse, men sondringen er endnu mere levedygtig her.

Beføjelser inden for

"Trek

(Billedkredit: Devolver Digital)

“Det er ikke at sige, at det ikke kan være hektisk, eller at du ikke kan skære dine fjender med den samme snoede kraft som Francis Begbie; fjender har en tendens til at sverme i pakker i trek til Yomi fra side til side. ”

Mens man kæmper mod bølge-efter-bølge af multi-levelede baddies (inklusive supplerbare chefer og overnaturlige sværdfolk), holder en række spilmekanik tingene interessante. Som mange action-eventyrspil, skal sundheds- og udholdenhedsbarer være øjet omhyggeligt, for at du ikke løber tør for puff midtkamp, ​​eller, ved du, dør. Selvom det næppe er unikt for Trek til Yomi, skal du beslutte, hvornår man skal gå videre, hvornår man skal trække sig tilbage, hvornår man skal blokere og hvornår parry er absolut vigtigt, noget der føles særligt vigtigt her i betragtning af hvor kvælende og tidskrævende hver kamp kan være. For at afbalancere dette er et sundt antal sundheds- og udholdenhedsreplenishing helligdomme prikket over hele verden, hvilket betyder, at du aldrig er langt fra pusterum efter de mest overvældende sværdkampe.

Desuden giver opgraderinger af sundhed og udholdenhed permanente boost til hver respektive bar, som ofte kan ændre hudfarve af individuelle kampe; Mens belønninger i vejen for opgraderinger lejlighedsvis udleveres efter at have besejret nye fjender eller udført specifikke opgaver. Civile faldt af dine fjender – i det mindste de, der har overlevet – kan tilbyde ledetråde og antydninger til, hvor man skal gå næste gang, og kan endda smøre dine håndflader til at hjælpe dem i en stram løsning. I et tilfælde vandrede jeg ud af den slagne vej for at høre en kvinde skrige fra inde i sit hjem. Jeg sprang ind, slagtede et par rogues, der gav hende en hård tid, og blev belønnet med en håndfuld Shuriken-klinger, projektiler, som senere hjalp mig med at besejre en særlig stædig hat-iført antagonist.

"Trek

(Billedkredit: Devolver Digital)

Da jeg gjorde dette, afslørede jeg et af spillets hemmelige områder – rum væk fra den vigtigste questline, der huser alt fra mennesker i nød, som kvinden nævnt ovenfor, til samleobjekter, belønninger og helligdomme. Og mens jeg fandt mig selv tragt mod hvor jeg skulle være for det meste under Trek til Yomis demo, er der altid en fornemmelse af, at der findes ting lige uden for den sti, du er på.

At lære ved at gøre strejker i hjertet af vandringen til Yomi, og fra den brøkdel, jeg har set af det i bevægelse, synes jeg, at Wild Flying Hog har gjort et fint stykke arbejde med at stille spillerens stigning fra nybegynder sværdmand til erfaren samurai. Det er værd at bemærke, at jeg spillede på vanskeligheder Tier-Two, ‘Bushido’ -tilstand-“for dem, der vil have både historie og sværd”-og stadig fik min røv sparket mere end én gang. For dem, der tør tackle Trek til Yomi i ‘Ronin’ eller ‘Kensei’, har du mere ære end jeg.

Trek til Yomi, fra Flying Wild Hog og Devolver Digital, har en tentativ udgivelsesdato fra 2022.

"Joe Joe Donnelly

  • (åbner i ny fane)
  • (åbner i ny fane)

Funktioner forfatter, GamesRadar+

Joe er en funktionsforfatter på GamesRadar+. Med over fem års erfaring med at arbejde inden for specialprint og online journalistik har Joe skrevet til en række spil-, sports- og underholdningspublikationer, herunder PC Gamer, Edge, Play og FourFourtwo. Han er velbevandret i alle ting Grand Theft Auto og bruger meget af sin fritid på at bytte i den virkelige verden Glasgow til GTA Online’s Los Santos. Joe er også en talsmand for mental sundhed og har skrevet en bog om videospil, mental sundhed og deres komplekse kryds. Han er en regelmæssig ekspertbidragyder på begge fag til BBC Radio. For mange måner siden var han en fuldt kvalificeret blikkenslager, der dybest set gør ham Super Mario.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.