Todd Howard siger, at Bethesda ikke vil vise Starfield eller Elder Scrolls 6 på E3 i år, og nu er jeg ked af det

Jeg har nogle dårlige nyheder: Bethesda kommer ikke til at vise noget fra Starfield eller Elder Scrolls 6 på E3 i år. Jeg ved, det ved jeg også, det gør mit hjerte også en hulsk afgrund af sorg, men nyhederne kommer direkte fra Todd Howard. Taler på deres Twitch stream for at markere 25-årsdagen for ældste Scrolls, kan du se den berømte Game Director sige det til sig selv her kl 2:10:35. Nu er det dybt indånding for alle, for tiden skal vi være opmærksomme på Howard og vær tålmodig. Jeg ved, at det bliver svært.

Specielt, når han blev spurgt om ældre Scrolls 6 efter at have vist en teknologisk demonstration af deres nye grafikteknologi, sagde Howard: “Jeg ved, det er alles spørgsmål – så det er bare et lille snig i den teknologi, vi har bygget. Folk kommer til at se det først faktisk i Starfield, og så vil teknologien få den anden version af den i TES6. Men før nogen spørger, vær så tålmodig, det kommer til at vare lang tid! Det er ikke noget, vi skal tale om, et af disse spil, på E3 i år, og så tålmodighed, vær venlig “.

Efter sidste års ældste Scrolls 6 og Starfield trailere tror jeg ikke, jeg var alene med at forvente, at der var flere små nyheder om ældre Scrolls 6 på dette års E3 (især da Bethesda syntes at plage Starfield nyheder i deres pressekonferencemeddelelse) men disse forhåbninger er blevet stiplede som min tilhængers hjerner under Boethiahs opkaldssøgning. Bander, blast og dang det. Gæt vi skal gøre med Elder Scrolls: Blades for nu …

Hvis du vil have mere Skyrim godhed, her er den bedste RPG spil du kan spille lige nu eller se nedenfor for at se de spil, du ikke har råd til at gå glip af i 2019!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.