Tjek den endelige version af Arias dragonglassespyd fra Game of Thrones sæson 8 episode 2

Forberedelse var ordet i Game of Thrones sæson 8’s anden episode: Forberedelse til at dø (det er thrones trods alt), men også forbereder sig på at kæmpe. Arya ved en eller to ting om, hvordan man effektivt dræber ting, og vi så hende bruge denne ekspertise til at sætte en skik med ordre til Gendry for sin helt egen dragonglassarmament. Hendes blueprint var kun kort synlig i showet, men nu har HBO afsløret både dets oprindelige design og den endelige produktion på den officielle blog for Making Game of Thrones. Her er det:

Arias is-zombie killin ‘valgfri våben er et relativt kort, dobbeltsidet spyd. Hun må have spillet Bloodborne eller noget, fordi dette våben har et trick: et af dets knive ser ud til at være aftageligt, hvilket giver både en dragonglassdolk og et kortere spyd. Det er et praktisk valg: vi har set, hvor godt Arya kan kæmpe med en dolk og andre nærkvartersvåben, men du vil gerne holde afstanden mellem dig selv og en zombie, når det er muligt. På den måde får hun det bedste fra begge verdener.

Faktisk er dette våben sandsynligvis den, vi ser Arya svinge om i den første fulde Game of Thrones sæson 8 trailer. Scenen varer i et halvt sekund og er ret mørkt, så her er en lysende screencap.

Hvis jeg skulle give Aryas nye spyd nogle DD-statistikker – jeg er ked af det, jeg kan ikke hjælpe det, det er netop den måde, min hjerne behandler fantasy våben – jeg vil sige det nok gør en D8 / D10 af piercing skade med Finesse, alsidige og særlige egenskaber. I dette tilfælde angiver Special sin evne til at blive opdelt i et dolk og ensidet spyd, der muliggør øjeblikkelig to-våbenbekæmpelse, men deaktiverer den alsidige egenskab, der muliggør øget skade, når den bæres i to hænder. Jeg ville tøve med at give den rækkevidde for ekstra rækkevidde, da det var skræddersyet til vor Frue af Smolness Arya Stark, men uudviklede væsner ville være sårbare over for angreb lavet med dragonglass / Valyrian stålvåben og dermed tage dobbelt skade.

Hej, måske går jeg overbord her, men du kunne helt opbygge dit eget Thrones eventyr med vores guide til bedste tabletop RPGs. Eller du kunne indhente den nyeste episode med vores video recap.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.