Ting bliver dramatiske, som Randy Pitchford hævder, at Troy Baker ikke ville være Rhys i Borderlands 3

Ting er helt opvarmning i Borderlands 3, som efter Troy Baker sagde, at han ikke var glad for, at han ikke vil være i Rhys i Borderlands 3, Randy Pitchford har klappet tilbage og sagt at han fik at vide, at Baker vendte rollen ned. Oooooh. Drama. Nyhederne kom direkte fra Pitchfords Twitter-konto, hvor han hævder, at lyddirektøren fortalte ham, at Baker ikke var interesseret i at spille Rhys:

Du bliver nødt til at spørge Troy. Jeg blev fortalt af lyddirektøren, at han slog det ned. Heldigvis, med hvordan Rhys dukker op i spillet, tror jeg ikke, det rent faktisk betyder noget. Du vil se for dig selv, når spillet kommer ud og du kan være uenig med mig på det eller ej. April 10, 2019

Så hvad skete der virkelig? Det forekommer mærkeligt, at Baker skal ligge lige om at ikke være i Borderlands 3, så det kan bare være et simpelt tilfælde af, at folk får deres ledninger krydset. Uanset hvad Pitchford siger, at det ikke rigtig kommer til at betyde, hvem der stemmer med Rhys, da karakteren skyldes at blive vist på en bestemt mystisk måde. Måske vil Rhys slet ikke have sin egen stemme, men bruger Voiceome Jacks stemme, da AI måske har fundet en måde at få kontrol over Rhys som den oprindeligt havde til hensigt. Vi skal bare vente og se, hvad Pitchford betyder ved denne gådefulde tweet, når Borderlands 3 kommer ud den 13. september 2019. Nej, jeg kan heller ikke vente.

Ønsker du flere Borderlands 3 detaljer? Her er vores Borderlands 3 trailer nedbrud, eller se nedenfor for at se det i lækkert videoformat!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.