The Sims 4 Wedding Stories får over 30 fejlrettelser efter en stenet lancering

"The (Billedkredit: EA)

Sims 4 bryllupshistorier modtager en bådbelastning med fejlrettelser i en ny patch efter en hård lancering i sidste måned.

EA annoncerede en ny opdatering til The Sims 4, der primært er rettet mod den nylige My Wedding Stories Game Pack, tidligere i dag den 31. marts. “Vores fokus har forbedret gameplayet omkring bryllupsceremonier,” lyder en pressemeddelelse og tilføjer, at adfærdssystemerne EA arbejder igennem til mine bryllupshistorier på tværs af alle platforme er virkelig komplekse.

Blogindlægget bemærker også, at Sims i den nye pakke ikke opførte sig, som de skulle, og selvom det er en del af det, der gør spillet specielt, “forstår vi, at det også kan være frustrerende.” Derudover er Dev -teamet opmærksom på den vedvarende “Fejl 0 Save Bug”, som forhindrer spillere i at gemme deres spil og vil have en opdatering til spillere i de kommende uger.

I alt er der lidt over 30 gameplay -justeringer og rettelser i hele denne nye patch til SIMS 4. Der har været utallige rapporter om aspekter af mine bryllupshistorier, der ikke fungerer korrekt i løbet Parter og flere nøglebegivenheder, der ikke planlægger.

Der har også været meget, der foregår omkring lanceringen af ​​mine bryllupshistorier. EA besluttede oprindeligt at afvise at lancere udvidelsen i Rusland, hvor det ville have været forbudt i henhold til anti-LHBT-love, men derefter ændrede melodien og valgte at bringe udvidelsen til landet på en uredigeret måde. Her er grunden til, at mine bryllupshistorier er nøjagtigt, hvad fans af The Sims 4 har ønsket.

sims 4 snyder | bedste sims 4 mods | Sådan kommer du i gang i Sims 4 | Sådan udfyldes rapporter i Sims 4 | Sådan drejes møbler i Sims 4 | hvordan man ældes op et lille barn i Sims 4 | Sådan får du flere penge i Sims 4 | sims 4 multiplayer | Sims 4 -forholdet snyder | The Sims 4 Skill Cheats | The Sims 4 Free Build Cheat | The Sims 4 Career Cheats | The Sims 4 Debug Cheat

"Hirun Hirun Cryer

  • (åbner i ny fane)

Hirun Cryer er en freelance -reporter og forfatter med GamesRadar+ baseret på U.K. Efter at have tjent en grad i amerikansk historie med speciale i journalistik, biograf, litteratur og historie, trådte han ind i spilens skrivende verden, med fokus på shooters, indie -spil og RPG’er og har siden været modtageren af ​​MCV 30 under 30 -prisen for 2021. På sin fritid freelances med andre forretninger omkring branchen, praktiserer japansk og nyder moderne manga og anime.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.