“The Gentlest of Giants” – Tributes fra fans og berømte ansigter oversvømmes i som Chewbacca skuespiller Peter Mayhew dør, 74 år gammel

Peter Mayhew, skuespilleren, der spillede Wookiee Chewbacca på tværs af fem Star Wars-film, er død i alderen 74 år. Hos Twitter, hylder mange castmates og berømte ansigter, som f.eks. Mark Hamill og Harrison Ford, den mand, der er blevet kaldt en “Blid kæmpe.” Fans har også delet deres yndlingsminner om en af ​​de oprindelige Star Wars-cast medlemmer, samt at se tilbage på, hvordan han gjorde Chewies rolle så ikonisk.

Star Wars-alumner reagerer på Peter Mayhés død

Både Mark Hamill og Harrison Ford delte deres umiddelbare reaktion i kølvandet på Mayhows død. Hamill kalder skuespilleren “en loyal ven, som jeg elskede dyrt.”

Han var den mildeste af giganterne – En stor mand med et endnu større hjerte, der aldrig lykkedes at få mig til at smile en loyal ven, som jeg elskede dybt – jeg er taknemmelig for de minder, vi delte Jeg er en bedre mand for bare at have kendt ham. Tak Pete #RIPPeterMayhew #Heartbroken @TheWookieeRoars pic.twitter.com/8xbq9HEWF2May 2, 2019

Harrison Ford på hans venns død, Chewbacca skuespiller Peter Mayhew: pic.twitter.com/DvVZYICwZ9May 3, 2019

J.J. Abrams, som styrede Mayhew i sit sidste udseende i en galakse langt væk i Star Wars: The Force Awakens, har også åbnet sig for arven fra 7ft 4in skuespilleren.

pic.twitter.com/IN7JJxRSw2May 3, 2019

I mellemtiden, Mayhews direkte erstatning i rollen som Chewie – og en mand, der blev mentoreret af ham i mange år – kalder Joonas Suotamo ham en “legende af uovertruffen klasse.”

R.I.P. pic.twitter.com/FWRgaOS0TfMay 2, 2019

Star Wars supremo George Lucas ekko også hans fortid og nutidige samtidige og afslørede at Mayhew, som mange kan vidne, var en “vidunderlig mand”.

George Lucas på passagen af ​​Peter Mayhew. @abc pic.twitter.com/P05qaVks5oMay 3, 2019

Star Wars dans og berømte ansigter reagerer på Peter Mayhows død

Det var ikke bare dem, der straks kendte ham, der følte sig berørt af Chewbacca-skuespillernes passerer. Alle fra Canadas premierminister, til dem, der tilbragte en generation, sad i stort øjne forbløffet over den større karakter end deres liv, delte alle deres tanker, følelser og røre fanekunst.

“Ingen er nogensinde rigtig væk” RIP Peter Mayhew, Carrie Fisher og Kenny Baker. pic.twitter.com/og5vVsEc7dMay 3, 2019

HVIL I FRED. Peter Mayhew pic.twitter.com/nWpAjkWzteMay 3, 2019

Må kraften være med dig, #PeterMayhew! Som kongen af ​​de cinematiske sidekicks hjalp din præstation med at gøre min barndom sjov! Tak fordi du bringer Chewbacca til liv og altid vinker flag for fandom! Vi har muligvis ladet Wookie vinde, men du vandt vores hjerter, herr! pic.twitter.com/B6cpKTKyv2May 3, 2019

HVIL I FRED. #PeterMayhew  Tak fordi du bringer os tættere på stjernerne og for at bringe en af ​​de bedste, kære tegn i filmhistorie til livet. # Chewbacca pic.twitter.com/RQpZiCKMB7May 3, 2019

Bare hørt nyheden om, at Peter Mayhew, der spillede vores elskede Chewbacca, er gået væk. Hans karriere spændte generationer og han bragte glæde for millioner af mennesker på og uden for skærmen. På et eller andet tidspunkt har han gjort hver eneste af os smil. Det er ret en succes ❤️ pic.twitter.com/sgePS1gI8mMay 3, 2019

Star Wars ville ikke have været det samme uden Peter Mayhew som den loyale og elskelige Chewbacca, og han vil altid være en favorit for generationer af børn børn i hjertet. Rid let, Peter. pic.twitter.com/psEok9fzcqMay 3, 2019

Jeg har aldrig mødt manden. Men jeg tilbragte mit liv med ham. Bare hørt om passagen af ​​Peter Mayhew, der spillede Chewbacca. Du tænker aldrig på nogen sådan bag dragt. Hans tankevækkende øjne og den klodset yndefulde måde han spillede wookie på. Tak, hr. Kærlighed, min barndom. Maj 3, 2019

Jeg tog dette billede af Peter Mayhew i 2009, første gang jeg mødte ham. Han var på San Diego Comic-Con og var utrolig venlig og generøs med sin tid. RIP, Peter. Du var på alle måder en stor mand, og du vil blive savnet. #petermayhew #sdcc #starwars pic.twitter.com/8LclBIMYRNMay 3, 2019

Mit hjerte er meget ked af at høre om Peter Mayhews passering … Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal sige så syg, bare send det fra, da jeg mødte ham på #starwarsweekends #chewbacca #RIPChewbacca pic.twitter.com/BAB3TVWQJSMay 2, 2019

Alle på GameMe vil gerne udvide deres kondolanser til Peter Mayhews familie og venner.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.