Tales of the Shire er mere end Lord of the Rings-branded Stardew Valley, og det løser et af genrens største problemer

Det mest chokerende ved Tales of the Shire er, at det på en eller anden måde aldrig har eksisteret før. Æstetikken i livet i JRR Tolkeins Herred er et perfekt match til stemningen i hyggelige spil – du ved, indtil det punkt, hvor Ringenes Herre rent faktisk sker. Efter en kort prøvetur med Tales of the Shire under Summer Game Fest blev jeg positivt overrasket. Dette er ikke bare et Stardew Valley-reskin med en licenseret gimmick, det er et spil, der smart bygger på både hygge-genren og Middle-earth-settingen for at skabe noget unikt overbevisende.

Det har alt, hvad man kan ønske sig af et hyggespil, lige fra at plante og vande en have til at blive venner med lokale byboere. Der er et minispil med fiskeri, madlavning og muligheder for at indrette sit hjem. Der er et farverigt landskab at udforske med planter, man kan sanke, og en by fuld af butikker og mennesker, man kan møde. Det opfylder absolut alle genrekrav.

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Vi dykker ned i de hotteste kommende spil fra Summer Game Fest. Besøg GamesRadars What’s Hot 2024-hub for at finde alle vores hands-on-rapporter.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.