Slibning i Elden Ring er en glæde, fordi belønningen er det værd

"Elden (Billedkredit: FromSoftware)

Purister er uenige, men Elden Ring er på sit absolut bedste med stealth og magi. Dette var mine ord knap en uge efter, at FromSoftwares seneste action-RPG ramte vores skærme, og en måned fra dens ankomst står jeg ved dem. Min Elden Ring -troldmand dygtighed er nu så OP, at jeg sjældent har brug for at lurer i det lange græs i disse dage for at være retfærdig, men det er kun gjort den sidste halvdel af min følelse desto sjovere. Jeg kan indkalde den faktiske måne i varmekampen nu, for godheds skyld, som er en bevægelse derop med de mest tilfredsstillende videospilangreb, jeg nogensinde har haft til min rådighed, i ethvert spil, jeg nogensinde har spillet.

Alvorligt er det vanskeligt at sætte ord på den spænding, jeg får fra at afvikle en Rennalas fuldmåne troldmand, og se den enorme sfæriske måne flyde gennem luften, før han sprænger ved påvirkning og skiver en betydelig sundhedstykke fra en fjende, der ellers bækker væk Standard magi. Indrømmet, det tog mig et stykke tid at ramme kravet om niveau 70 efterretningsstat for at udøve denne vidunderlige incantation-men det er noget, jeg skylder udholdenhed, et spot med tidlig spil, og det faktum, at slibning i Elden Ring er sådan en Glæde, fordi belønningen i den anden ende er helt værd.

Skyd efter månen

"Elden

(Billedkredit: FromSoftware) Læs mere

"Elden

(Billedkredit: FromSoftware)

Elden Ring har hemmelige kampklubber, der ikke tilbyder nogen ende på udfordring og skue

I min søgen efter at ramme 70 intelligens var min Elden Ring Rune Farming Spot efter valget Farum Greatbridge og det omkringliggende område – beliggende i Greyolls DragonBarrow i det nordøstlige Caelid. Det er værd at bemærke, at hvis du selv har lyst til at kopiere denne rutine, kan du ikke kaste den alt erobrende måneformular, før du har dræbt Rennala, Queen of the Full Moon, der bor i Academy of Raya Lucaria i Liurnia of the Lakes. Hvis du antager, at du allerede allerede har gjort det, skal du være i god form for at besøge Farum via portalen lige nord for den tredje Church of Marika, gemt bag nogle buske i blindgangen af ​​en flod. Når du først er transporteret til Greyolls DragonBarrow, vil du undgå alle de imponerende fjender, der banker rundt, gå sydpå til stedet for nåde nord for broen og målretter derefter de mindre soldater i taljen i alle sort. Disse dudes ligner pushovers, og selvom de er lette nok til at damprulle, kan de spillere, der lader sig udsætte sig.

Der er masser af disse små fyre, der rover rundt på stedet, men der er fire i nærheden af ​​nådeens sted, der let kan slagtes i hurtig rækkefølge. Jeg ramte hver enkelt i 1094 runer, hvilket betyder, at hver shuttle -løb på sin side påløbne 4.376 runer i alt. I betragtning af at disse fjender er modtagelige for stumpe skader, foretrækkede jeg sprint frem for hver enkelt til fods, faldt til en krølning lige før aggro-rækkevidde, og stealth-angreb bagfra med en morgenstjerners hammer-men jeg har også set trolddom bygge casting glintstone Cometshard og/eller Carian Greatsword fra toppen af ​​deres bjerg. Det er hvad der føles behageligt for dig, virkelig, for som enhver strækning af videospilslibning er det ikke rejsen, men destinationen, der betyder noget. Jeg skød bogstaveligt talt for månen, men lige så hvis du ønsker at konstatere andre statistikker på højt niveau for at udstyre magtfulde våben, rustning, skjolde, uanset hvad, gælder den samme rutine.

"Elden

(Billedkredit: FromSoftware)

Denne rutine så mig klæbe på tv’et og fraværende divide min opmærksomhed mellem Elden Ring og The Godfather del 1 og to i baggrunden. Gennem Vitos død, Michaels stigning, Mo Green’s øjne og Fredos løgne, opdrættede jeg og opdrættede og opdrættede og opdrættede mere. Udover det faktum, at backstabs i Elden Ring føles så tilfredsstillende, er en del af det, der gør processen med landbrug i landene mellem så spændende, dens følelse af risiko kontra belønning. I Skyrim bliver for eksempel at få de bedste magiske trylleformularer i spillet en indviklet søgning og hente søgen med gåder og plothuller; Og når du har koteletterne til faktisk at kaste de master-niveau-trylleformularer, du lærer-til en pris af 600 Magika-a-stykke, ikke mindre-er du let den mest op person, væsen eller dyr i alt af Tamriel.

I Elden Ring kan alt og alting dræbe dig, uanset dit niveau eller dygtighed. Det faktum, at disse små soldater, der bedst bruges til landbrug, kan slukke for dig med et hit, taler bind for udfordringen med processen, og selv når du er i stand til at bruge Rennalas fuldmåne, er sejr næppe garanteret. Selve trylleformularen tager en alder at kaste, for eksempel, hvilket betyder, at timing er alt, når man står over for stærkere fjender. Trylleformularerne på sit mål til en vis grad, men det gør det i et så langsomt tempo, hvilket betyder, at hvis du er oppe mod en hurtig fjende, kan du muligvis afvikle helt. Og i en så kraftig dræning på din FP skal din sindstat virkelig også være lige der oppe, eller i det mindste skal din kolbe af Herculean tårer opgraderes et par gange.

Blandt stjernerne

"Elden

(Billedkredit: FromSoftware/ Lauren Morton, PC Gamer)

“Slibning i RPG’er er en progressionsmetode, der er så gammel som selve genren, men belønningen for at gøre det i Elden Ring er for mig så god som det nogensinde har følt.”

Det er meget at jonglere med det samme, men spændingen ved at lande et op Moonshot er uden sidestykke. Vinden, frigivelsen, forventningen, den hektiske Dodge som chef gør en målbevidst sprang, før han tilbagetrækkes som en tredjedel af dens kraft glider fra sin sundhedsstang. Og så er det en hurtig chug af Herculean tårer, og du er god til at gå igen – hårene på bagsiden af ​​min hals står op bare ved at tænke på det.

Det er i disse øjeblikke, at jeg regner med betydningen af ​​Elden Ring’s Grind kommer frem. De øjeblikke, hvor du lige har haft en stor smerte i røvchefen efter godhed, ved, hvor mange mislykkede forsøg. De øjeblikke, hvor du stod skulder-til-skulder med din +2 Lhutel Den hovedløse indkaldelse og har tømt en imponerende ni FP-releneret kolbe, du har forstyrret tidevandet i betragtning af antallet af gange, du har kaldt på månen , og læser endelig “Great Enemy Felled” højt i din stue, da din kæreste og to små børn tegner dig beskidt udseende. Pludselig føles alle disse DragonBarrow -shuttle -løb ikke så besværlige og monotone overhovedet.

Slibning i RPG’er er en progressionsmetode, der er så gammel som selve genren, men belønningen for at gøre det i Elden Ring er for mig så god som det nogensinde har følt. I modsætning til Skyrim, World of Warcraft og endda Dark Souls -serien, er dette delvis ned til fluiditeten i klasser og klassestruktur. Jeg er måske startet som en troldmandsspecifik astrolog i Elden Ring, men jeg er nu på vej for at øge min styrke og fingerfærdighed for at udøve stjernestyret Greatsword, som jeg værdsatte fra de kolde døde hænder på stjernekurger Radhan, et solidt Men valgfri chef, der engang var bosiddende i Caleids Redmane Castle. Når jeg har fået det i mit værktøjssæt, vil jeg være en styrke, der skal regnes med. Og så kommer jeg tilbage på slibningen til min næste OP -belønning.

kæmper i Elden Ring? Kæmp ikke mere! Elden Ring Guide: Slå bosser, mastervåben og indsamle runer i landene mellem

"Joe Joe Donnelly

  • (åbner i ny fane)
  • (åbner i ny fane)

Funktioner forfatter, GamesRadar+

Joe er en funktionsforfatter på GamesRadar+. Med over fem års erfaring med at arbejde inden for specialprint og online journalistik har Joe skrevet til en række spil-, sports- og underholdningspublikationer, herunder PC Gamer, Edge, Play og FourFourtwo. Han er velbevandret i alle ting Grand Theft Auto og bruger meget af sin fritid på at bytte i den virkelige verden Glasgow til GTA Online’s Los Santos. Joe er også en talsmand for mental sundhed og har skrevet en bog om videospil, mental sundhed og deres komplekse kryds. Han er en regelmæssig ekspertbidragyder på begge fag til BBC Radio. For mange måner siden var han en fuldt kvalificeret blikkenslager, der dybest set gør ham Super Mario.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.