Shovel Knight Developer giver væk næsten et årti med kunstværker

"Skovl (Billedkredit: Yacht Club -spil)

Shovel Knight Developer Yacht Club Games har frigivet en massiv pakke med konceptkunst fra de sidste syv år.

Du kan hente Shovel Knight: Treasure Trove Art Asset Pack gratis lige nu under Creative Commons 4.0 -licensen. Du får, som Yacht Club har forklaret via Kickstarter (åbner i New Tab), en næsten 1 GB zip -fil, der indeholder al kunst fra de 7 år af spillets produktion. Det er en hel masse Shovel Knight, hvis nogen tæller.

“Vi har ønsket at gøre dette i lang tid,” skrev Yacht Club på Kickstarter. “The Spark of the Idea kom tilbage i 2013 under Shovel Knight Kickstarter, da nogen delte med os et billede af en ukendt spildev på et spil Jam ved hjælp Spil. Vi elsker ideen om at aktivere andre spildevs! ”

De aktiver, der er inkluderet i den gigantiske pakke, inkluderer “enorm” pixelkunst, med sprites, animationscyklusser, baggrunde og endda noget skåret indhold, der er drysset over for et godt mål. Du skal bruge et program kaldet Pro Motion NG (åbner i New Tab) for at se noget af det rå indhold, som Yacht Club har foreslået sig selv.

Hvis du tænker, at signing gennem et enormt arkiv af kunst fra en fremragende platformserie lyder som en fantastisk weekendaktivitet, har Yacht Club Games du dækket.

Hvis du meget hellere vil spille det faktiske spil, kan du hente Shovel Knight: Treasure Trove på PlayStation, Xbox, Switch og PC.

Her er 25 nye indie -spil i 2022 for at holde øje med.

"Brittany Brittany Vincent

  • (åbner i ny fane)
Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.