Ser ud som om et nyt Bulletstorm eller Duke Nukem spil vil blive annonceret hos PAX – Hvad vil du se?

Gearkassen har sikkert været aktiv sidst. Udover at drømme en Borderlands 3 afsløre og et helt nyt spil om robotter, betyder dets seneste tweet, at det enten annoncerer et nyt Bulletstorm eller Duke Nukem spil. Fordi tre er det magiske nummer, ikke? Ærligt, på dette tidspunkt ville jeg ikke blive overrasket Gearbox annoncerer begge spil, fordi det tydeligt læner sig ind i en kaotisk god tilpasning, som jeg meget meget ind i.

“Tid til at drille et andet spil til PAX!” Pic.twitter.com/iSe5PTBwMiMarch 18, 2019

Gearkassens tweet med disse to buff-lads er svært at fejlfortolke, men jeg vil gøre tingene så klare som muligt: ​​til højre har du cigarrøgning, boblergummi, der tygger Duke Nukem, mens til venstre er der Ishi Sato, cyborgen ledsager dig i hele Bulletstorm (og er den forkerte vej rundt, forresten, da den side, der vender mod kameraet, skal være hans cyborg-y side). Hvis du spørger mig, er det overraskende, at den centrale karakter Grayson Hunt ikke er på billedet, men jeg er villig til at lade den glide fordi Åh min herre Gearkasse, vær så snill at give os uværdige disciple en ny Bulletstorm.

Vejen tilbage i 2011 Bulletstorm blev frigivet til kritisk anerkendelse (vi gav det fem stjerner) takket være den kreativitet, det tilbød dig i form af våben – mange kanoner – og den uforglemmelige slo-mo-whip-energi snor, men desværre det samme kan ikke siges for Duke Nukem Forever, hvilket var mere eller mindre et varmt rod og blev riddled med slørede teksturer, glitches og meget lange belastningsskærme . Jeg ved, hvilken jeg hellere ville spille med valget, men hvad synes du, kære læser? Afstem nedenfor og lad os vide, om du hellere vil udføre latterlige fester af kugleballet i Bulletstorm 2 eller sparke som Duke Nukem.

Tjek vores liste over bedste FPS spil hvis du leder efter noget at spille lige nu, eller se nedenfor for at se, hvilke kommende spil i 2019 du skal se frem til!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.