Sekiro manga kommer i næste måned – her er et blodigt første udseende

Som sagt i vores Sekiro-gennemgang er software fra Software en anden uundgåelig action-RPG i en spændende og fristende verden. For yderligere at udforske denne verden samarbejder From Software med manga-kunstneren Shin Yamamoto på en ny manga med hovedrollen Hanbei the Undying, som tjener som selvstudiekurs i selve spillet. Fornuftigt hedder det Sekiro Side Story: Hanbei the Undying. Den vises på Comic Walker’s hjemmeside den 27. maj, og den er også licenseret af den amerikanske udgiver Yen Press.

“Sengoku Era … Et tidspunkt, hvor man tabte et slag, betød at miste alt,” sagde Yen Press i en historie teaser. “Sword Saint, Isshin Ashina, sigter mod verdensdominans … Det er indtil han møder en bestemt samurai …” Forlæggeren drømte mere om mangas fokus på kvidre, selv om det er ret vagt: “I en verden med fuldstændig uro, hvor allierede, fjender og korrupte udødelige har alle deres skygger, det er op til en for at genoprette balancen for alle. ”

Yen Press delte også den første officielle uddrag af mangaen. Tag et kig på:

Fra Software overvåger Sekiro manga, men Yamamoto vil være i kontrol. Dette er ikke hans første video game manga-tilpasning: han har tidligere håndteret kunsten til Monster Hunter: Flash Hunter, som er ret skarp fra hvad jeg husker om det første volumen. Dømmer han fra teaserpanelet, vil hans Sekiro manga levere præcis, hvad man ville forvente: blod splatters, vred samurai og høstet baggrunde. Classic.

Vi er ikke Hanbei the Undying, men vi har stadig en Sekiro guide og nogle Sekiro tips for at hjælpe dig med at overleve.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.