Se, hvordan Gud of War blev lavet med Raising Kratos, en dokumentlængde med dokumentlængde, der kommer snart fra Sony

Bare en uge efter at vi fik en potentiel God of War-efterfølger ret i et nyt PS4-tema, har vi vores første kig på en dokumentlængde, der følger mange års arbejde med genstart af 2018. Efter tre år i gang kommer Raising Kratos “meget snart” til PlayStation YouTube-kanalen for at få lov fra fans af hele verden til at nyde.

Sony siger, at dokumentarfilmen blev lavet med 400 timers bag-scenes optagelser fra udviklingsgulvet i Santa Monica Studio til performance capture-scenen til spillets offentlige debut på E3 2016 og endnu mere.

“Det ultimative mål var at gå ud over en” fremstilling af “stykke og grave dybere ind i erfaringerne fra dem, der bruger ubarmhjertig tid og kræfter til at gøre noget godt,” forklarer Sony Worldwide Studios America, spiludviklingschef Scott Rohde på PlayStation Blog. “Alle kreative bestræbelser, især dem af denne størrelse, kræver en utrolig mængde engagement og fokus, der konstant tåler den fine linje, der adskiller både succes og fiasko. Håbet er, at når folk ser oplevelsen af ​​Santa Monica Studio udfolde sig på skærmen, de vil genkende den uhyggelige lidenskab for deres arbejde og den utrolige respekt, de har for deres håndværk. “

At finde ud af, hvordan denne Golden Joystick Awards heavyweight kom til at være, er moden til en dokumentarfilm alt alene, men med det “Ragnarok er kommende” teaser bare i sidste uge, spekulerer jeg nu på, om Sony vil snige noget andet om fremtiden for serie i Raising Kratos. Så igen kan det være svært at fokusere på de fede udviklingshistorier, hvis du leder efter en teaser hele tiden …

Hvis du har brug for mere overbevisende, læs om hvorfor God of War er en af bedste PS4 spil der ude. Eller se hvad der kommer op i denne uge i spil og underholdning med vores nyeste Release Radar.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.