Se denne nye Rage 2 trailer og nyd vindmølle killingen herlighed

Den nye Rage 2 trailer har de små ting i livet: skyder en eksplosiv tønde, suger onde i spinning vindmøller, osteagtig ’80s tegneserie tema sange, den slags ting. Det er alle præsenteret med den overmættede voldelige glæde, der er kommet for at definere den usandsynlige efterfølger, og forhåbentlig vil spillet være halvt så sjovt at spille som denne trailer er at se.

Fokuset i denne nye Rage 2 trailer – bortset fra den fængende “Wasteland Superhero” jingle – kombinerer alle de forskellige kræfter, våben og køretøjer, som Rage 2 giver dig mulighed for at udrydde opfindsom kaos på dine fjender. Er der meget af en mekanisk fordel at udløse en gruppe raiders i luften, før de spreder dem med en volley af søgende missiler? De ville nok være lige så døde, hvis du skød dem med alle disse missiler, mens de var på jorden, ikke? Jeg ved det ikke, men det giver fantastisk gameplay optagelser.

Den bedste / mindst praktiske ting i hele traileren er nemt at dræbe vindmøllen. Det føles som en ordentlig efterfølger til at bruge Half-Life 2’s armbue til pin. Kombiner soldater til væggen. Så tilfredsstillende. Lad os afspille det igen.

Jeg er sikker på, at der vil være dødshåndteringsjaps for at være med alle våben og evner i spillet, men jeg ved allerede, hvad jeg giver, så snart jeg låser op. Og jeg bliver ikke nødt til at vente for meget længere tid for at prøve, da Rage 2 stadig er ved at slå PC, PS4 og Xbox One den 14. maj.

Læs mere om bare hvordan off-the-wall Rage 2 kommer i vores hands-on preview.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.