Scavengers weekendbegivenhed er vært for “op til 5.000 spillere”

"Scavengers (Billedkredit: Midwinter Entertainment)

Tusinder af spillere fra Scavengers vil være i stand til at deltage i en massiv multiplayer-begivenhed i løbet af weekenden.

ScavLab-begivenheden finder sted lørdag den 29. maj kl 20:00 CET / 11:00 PT 19:00 BST og vil give omkring 5.000 spillere mulighed for at deltage i det samme delte hub i spillet. Scavengers afholdt for nylig en lukket samfundstest, der hostede over 1.700 spillere på én gang med støtte til over 9.000.

Under ScavLab-begivenheden vil der være konkurrencedygtige sportsminispil, der kan deltage i kamp i stor skala og en digital AMA med Midwinter Entertainment’s CEO, Josh Homes.

Holmes sagde i en pressemeddelelse: “Vi tester funktioner og gameplayideer med op til 5.000 spillere i et delt miljø – med potentialet til at være vært for mange flere i fremtidige begivenheder.”

Scavengers blev officielt frigivet den 28. april og er udviklet af Midwinter Entertainment med tidligere udviklere bag Halo og Battlefield. I kernen er spillet en Player vs Player vs Environment Battle Royale, der har spillere, der prøver at overleve mod elementerne, som vi bemærkede i vores hands-on tilbage i 2019.

Begivenheden i weekenden tager naturligvis en anden tilgang til gameplayet og følger spillets første store patch og sidste serverrengøring, der skete i sidste uge. Nu er spillerkonti nulstillet og i stand til at begynde at rangere med kontoprogression, hvor Pioneer Rewards uddeles.

De, der ikke er i stand til at deltage i Scavengers-arrangementet, kan se det gå igennem forskellige live streams på Twitch i stedet.

Vil du vide, hvad vi troede om spillet sidste år, her er hvordan vi har det Scavengers genforener Battle Royale med sine overlevelsesskabende rødder.