Sådan streames 2021 Grammys: Se prisuddelingen hvor som helst

"live (Billedkredit: Michael Schwartz / CBS via Getty Images) HOP TIL:

  • Stream i USA
  • Stream i Canada
  • Stream i Australien
  • Hvor ellers at streame
  • Stream med en VPN

Musikindustriens Oscars, find en måde at streame 2021 Grammys online, uanset hvor du er, og se hvilke kunstnere, der fejer mest ud af de eftertragtede grammofon-trofæer i år, inklusive Årets Record og Årets Album.

2021 Grammys: et overblik

CBS er den officielle tv-station for de 63. årlige Grammy-priser, der finder sted den 14. marts kl. 20:00 ET og 17:00 PST . Det er 19:00 CT . Rundt om i verden skal du indstille dig til en 2021 Grammys-livestream kl. 1:00 GMT i England, 02:00 CET og 12:00 AEDT mandag i Australien.

I år tager Trevor Noah tøjlerne som vært for de 63. Grammy Awards for første gang, udfordret med at opretholde glæden, da Grammys stort set går virtuelt i lyset af den igangværende pandemi.

Ja, ligesom Golden Globes, vil der ikke være meget af et live publikum – barjournalister – og nominerede vil stille ind via videoopkald til akavet klappning, når deres medkandidat vinder og holder disse accepttaler.

Med forestillinger fra f.eks. Harry Styles, Dua Lipa, BTS, Billie Eilish, Taylor Swift og mange flere, er det helt sikkert et show, der trækker alle stopper for at gøre det så mindeværdigt som tidligere år. Og heldigvis for dig kan du endda live stream The Grammys helt gratis i nogle områder.

  • Se også: hidtil mest sete shows fra 2021
  • Se også: se Nomadland
  • Se også: Premier League live stream guide

Sådan live stream 2021 Grammys i USA

""

CBS / Paramount Plus
In the US, CBS is the official broadcaster of the 63rd Annual Grammy Awards and is the place to go for your 2021 Grammys live stream. You can tune into CBS on your TV with CBS included in most cable packages. Alternatively, cut the cord, CBS All Access now rebranded as Paramount Plus. This will set you back just $5.99 a month. What’s more, you can currently benefit from a 1 month free trial for a limited time with the offer ending March 31.

CBS er også tilgængelig på FuboTV fra $ 64,99 om måneden med sin Starter-plan og en 7-dages gratis prøveperiode, der tilbyder over 100 andre kanaler at streame. Alternativt sætter AT&T TV Now dig tilbage fra $ 69,99 pr. Måned .

Vil du ikke være i landet? Hvorfor ikke downloade en VPN til live stream 2021 Grammys som om du var hjemme?

Sådan live stream 2021 Grammys i Canada

""

Paramount Plus
Live stream 2021 Grammys i Canada, hvor Paramount Plus nu er lanceret og vil være hjemsted for CBS ‘dækning af prisudstillingen i år. Du kan betale CA $ 5,99 pr. Måned for Paramount Plus og nyde en 7-dages gratis prøveperiode af tjenesten.

Vil du ikke være i landet? Du kan bruge en VPN til at få adgang til dit Paramount Plus-abonnement og se som normalt.

Sådan live stream 2021 Grammys i Australien

""

Netværk ti
Around the globe, many of us will have to stay awake until the early hours to catch all the red carpet and official ceremony gossip. Luckily for those down under, however, you can tune in at from 11am for the red carpet, with the ceremony itself starting at 12pm on Monday, March 15 to a completely free-to-air live stream 2021 Grammys. It’ll be aired on Network 10 and its on demand service, 10play without need for a cable or cord cutting subscription.

Sådan live streames 2021 Grammys andre steder over hele kloden

Medmindre du er i USA, Canada eller Australien, ser det ud til, at du stort set ikke er i stand til at indstille dig til de 63. årlige Grammy Awards. Du kan i det mindste finde dækning før begivenheden med Grammy Awards Premiere Ceremony live streaming på Grammys websted og YouTube fra 15:00 ET / 12:00 PST . Det er 20:00 GMT og 07:00 AEDT mandag morgen i Australien.

Dette inkluderer forestillinger fra Burna Boy, Terri Lyne Carrington + Social Science, Jimmy “Duck” Holmes, Igor Levit, Lido Pimienta, Poppy, og Rufus Wainwright.

Sådan live stream 2021 Grammys ved hjælp af en VPN

""

ExpressVPN | Prøv 100% risikofrit i 30 dage
If you’re away from home for the 63rd Grammy Awards, a VPN is your best option for tuning in to your local live stream.

Disse praktiske systemer er ‘Virtual Private Networks’ og giver dig mulighed for at vises online, som om du er et andet sted helt. Denne metode giver dig en måde at omgå geografiske begrænsninger, så du kan få adgang til alle dine foretrukne streamingtjenester, som om du var hjemme. Vi vil hævde, at ExpressVPN er den bedste VPN at gå med, og er perfekt til live stream 2021 Grammys online.

Der er tre enkle trin at følge:

1: Få en VPN installeret. Der er mange muligheder, men vi vil pege dig i retning af ExpressVPN. Der er endda et tilbud lige nu, hvor du kan få yderligere tre måneder GRATIS på en 12-måneders pakke og spare 49%. Heldigvis er ExpressVPN også kompatibel med stort set alle enheder, du også kan tænke på.

2: Opret forbindelse til en passende server. Vælg en server, der er placeret i dit hjemland, så er du inde og væk. Og hvis der er noget sniff af et problem, kan Express’s praktiske 24/7 live chat kundesupport komme til din redning.

3: Gå over til den ønskede tjeneste. Her kan du shoppe som normalt, og når du har angivet din placering, kan du besøge den tjeneste, du er interesseret i, og tilmelde dig som normal eller logge ind og begynde at se . Og hvis du ikke kommer overens med det, kan du altid annullere uden problemer inden for 30 dage og få fuld refusion. Let!

Mere at se:

  • Se Grey’s Anatomy
  • Se det er en synd
  • Se Snyder Cut

""

(Billedkredit: Fremtid) Sammenlign de bedste samlede VPN’er lige nu: EKSKLUSIV – GEM 49% Express VPNExpress VPN 12 måneder $ 6,67 / mdVis tilbudSurfsharkSurfshark 24 måneder $ 2,49 / mdVis tilbudVin ekstra 2 år, 1 år eller 1 månedNordVPNNordVPN 2 år $ 3,71 / mthView DealHotSpot Shield Skjold 3 år $ 2,99 / mtVis tilbudIPVanishIPVanish 1 år $ 3,79 / mdVis tilbudVi tjekker over 130 millioner produkter hver dag til de bedste priser