Sådan ser du Netflix Tudum fan -event online

"Netflix (Billedkredit: Netflix)

Netflix Tudum -fanbegivenheden lover at blive et stort øjeblik for streameren, med snesevis af nye trailere, castings og generelle meddelelser om vores foretrukne tv -shows og film. Med det i tankerne vil du sandsynligvis vide, hvordan du ser Netflix Tudum -fanevent. Det kan vi hjælpe med.

Nedenfor finder du detaljer om, hvornår arrangementet finder sted, hvad du kan forvente, og hvor på internettet du skal slå lejr til i tre (ja, tre!) Timers Tudum. Åh, og vil vide, hvorfor det hedder det? “Tudum” er, hvordan du udtaler den støj, der afspilles i begyndelsen af ​​Netflix -originaler. Tuduuuuuuuuum.

Hvornår finder Netflix Tudum fan -event sted?

Netflix Tudum -fanbegivenhederne finder sted lørdag den 25. september kl. 9:00 PST / 12:00 EST / 17:00 BST / 01:00 JST og KST. Arrangementet vil vare tre timer.

Netflix har også afsløret, at der vil være en særlig pre-show-begivenhed, der fokuserer på koreanske og indiske tv-shows og film, der starter kl. 5:00 PST / 8:00 EST / 13:00 BST / 21:00 JST og KST på bestemte kanaler.

Sådan ser du Netflix Tudum fan -event online

"Stranger

(Billedkredit: Netflix)

Netflix Tudum -arrangementet streames på YouTube. Faktisk kan du stå i kø for at se det lige nu. Bare klik igennem det link. Og hvis du læser dette efter begivenheden har fundet sted, kan det hele ses via det samme link.

Og hvis du ikke vil se alene, kan du gå over til Netflix Geeked sociale kanaler (Facebook, Twitter og TikTok), hvor holdene der bryder hver meddelelse ned.

Hvad vil blive annonceret ved Netflix Tudum fan -event?

Netflix har lovet, at mindst “70 serier, film og tilbud” vil være til stede ved Tudum -faneventet, med mere end 145 stjerner og skabere, der viser deres tøj frem. Højdepunkterne inkluderer Stranger Things sæson 4, The Witcher sæson 2, The Umbrella Academy sæson 3 og Ozark sæson 4. Her er en liste over film og shows, der vises på Netflix Tudum, som afsløret af streameren.

  • Aggretsuko / ア グ レ ッ シ ブ 烈 烈 子
  • A Whisker Away / 泣 き た い 私 は 猫 を か ぶ る
  • A TravÉs De Mi Ventana
  • Arcane
  • Tyvehær
  • Sort krabbe
  • Stor mund
  • Bridgerton
  • Bright: Samurai Soul / ブ ラ イ ト: サ ム ラ イ ソ ウ ル
  • Blåset
  • Kastanjemanden
  • Cobra Kai
  • Colin i sort og hvid
  • Cowboy Bebop
  • Kronen
  • Dark Desire
  • De Volta Aos 15
  • Kig ikke op
  • Emily i Paris
  • Enola Holmes
  • Udvinding
  • At finde Anamika
  • Gulvet er Lava
  • Jo hårdere de falder
  • Hellbound / 지옥
  • Heeramandi
  • Menneskelige ressourcer
  • Aflytter
  • Inde i Job
  • La Casa De Papel
  • Den gamle garde
  • Ozark
  • Maldivas
  • Mit navn / 마이 네임
  • Ny verden / 신세계 로부터
  • Pretty Guardian Sailor Moon Eternal: The Movie / 劇場版 美 少女 戦 士 セ ー ラ ー ム ー ternal Eternal: 前 編 ・ 後 編
  • Rebelde
  • Ritmo Salvaje
  • Rød bemærkning
  • Sandmanden
  • Sexundervisning
  • Det stille hav / 고요 의 바
  • Soja Georgina
  • Stranger Things
  • Super Crooks / ス ー パ ー ・ ク ル ッ ク ク ス
  • Ultraman
  • Paraplyakademiet
  • Vikinger: Valhalla
  • Heksen
  • The Witcher: Blood Origin
  • Ung, berømt og afrikansk

Det er meget indhold .. Mens du venter, skal du tjekke de bedste Netflix -film og de bedste Netflix -shows, der er tilgængelige til at streame lige nu.