Sådan ser du dagens Animal Crossing Direct

"Krydsende (Billedkredit: Nintendo)

Nintendos Animal Crossing Direct finder sted senere i dag – sådan ser du.

Dagens Nintendo Direct -præsentation, der udelukkende er fokuseret på Animal Crossing: New Horizons, starter meget snart kl. 07:00 PT/10:00 ET/15:00 BST. Det vil køre i omkring 20 minutter og vise indhold, som Nintendo drillede tidligere på året. Den mest bemærkelsesværdige tilføjelse menes at være Brewster, fanens foretrukne kaffebar -ejer, der endnu ikke er på vej til spillet.

Du kan se Animal Crossing Direct via Nintendos YouTube -kanal (enten direkte eller gennem videoen), der er integreret herunder, eller på virksomhedens Twitch -kanal.

Uden for sæsonbestemte begivenheder har Animal Crossing: New Horizons ikke set meget nyt indhold siden marts. Tilbage i juli anerkendte Nintendo fansens frustrationer og meddelte, at mere gratis indhold var under udvikling, og ville blive tilføjet til spillet senere på året. Siden har udvikleren bekræftet, at uanset hvad der ender med at blive annonceret under dagens Animal Crossing Direct, vil det komme til spillet i november.

Animal Crossing: New Horizons tips | Animal Crossing: New Horizons fish guide | Animal Crossing: New Horizons bugs guide | Animal Crossing: New Horizons amiibo support forklaret | Animal Crossing Sanrio amiibo -kort og genstande | Animal Crossing: New Horizons blomster guide | Animal Crossing: New Horizons havdyr guide | Sådan forbedres din Animal Crossing: New Horizons ø -rating | Kommende Animal Crossing: New Horizons events | < /strong> Animal Crossing: New Horizons majroe | KK Slider hemmelige sange i Animal Crossing | Animal Crossing: New Horizons gyldne værktøjer | Animal Crossing : New Horizons hemmeligheder