Sådan ser du Apple iPhone 12 afsløre begivenhed, og hvad du kan forvente

(Billedkredit: Apple)

 IPhone 12 kommer, og du vil være i stand til at tune ind, da den debuterer takket være den virtuelle afsløring af den nyeste iPhone-model. 

Indstillet til at blive afsløret den 13. oktober kl. 10 PDT / 1 pm ET / 6 pm BST / 7 pm CEST, du fanger begivenheden streaming på Apples officielle YouTube lige her i nedenstående integrering. 

  • Amazon Prime Day-tilbud: se alle de bedste tilbud lige nu!

Der har allerede været mange rygter om, hvad vi kan forvente at se under begivenheden, samt nogle oplysninger om design og funktioner på iPhone 12. Vi ved endnu ikke, hvad prisen på den nyeste iPhone vil være, men det siges, at den nye telefon indleder nogle store ændringer som 5G og et nyt chipsæt. Indstillet til at have fire forskellige variationer med forskellige skærmstørrelser, rygter antyder også, at der vil være budgetversioner, der ikke er ulige den tidligere model. 

Uden for iPhone 12 kan eventet også debutere nogle andre Apple-produkter. Varmt i hælene på Apple-begivenheden i september, der gav os et kig på Apple Watch Series 6 og den nye iPad med den hurtigere A12 Bionic Chip, rygter antyder, at vi kunne se den officielle afsløring af Apple AirTags, Homepod og potentielt noget nyt Apple over-øretelefoner. 

Den officielle Apple-begivenhed har sloganet “Hej, hastighed”, og det vil være lidt anderledes end tidligere års telefonafdækninger, da det finder sted online i år af åbenlyse grunde. Det ser ud til at være et udstillingsvindue, du ikke vil gå glip af, hvis du vil se, hvordan den næste telefon i serien ser ud. 

Glem ikke at tjekke vores Prime Day 2020 guide til gode tilbud på spilteknologi.