Sådan downloades og afspilles Gears 5 beta tech testen på Xbox One og PC

(Billedkredit: koalitionen)

Før udgivelsen den 10. september, får Gears 5 en tech test på Xbox One og PC senere i måneden. Deltagerne kommer til at prøve to multiplayer kort og endnu vigtigere tre multiplayer modes: Escalation, King of the Hill og den nye Arcade mode, der udfordrer to hold med fem “helt karakterer” for at tjene 50 dræber den hurtigste. Sådan kan du komme ind.

Sådan downloades og afspilles Gears 5 beta tech testen

For at deltage i Gears 5 beta tech testen, skal du være et aktivt Xbox Game Pass eller Xbox Game Pass Ultimate abonnent. Hvis du undlader det, kan du forudbestille Gears 5 digitalt eller fysisk til Xbox One eller via Windows Store på pc og indløse koden, du modtager.

Spilpas abonnenter kan downloade tech testen fra Game Pass biblioteket som de ville ethvert andet spil. Hvis du forudbestiller på Xbox One, kan du downloade den her. Hvis du forudbestiller via Windows Store på pc, skal du bare søge efter Gears 5 i butikken for at finde klienten.

Hvad er Gears 5 beta tech test datoer og tidspunkter?

Beta tech test 1 (Xbox One og PC): 19. juli – 22. juli starter og slutter kl. 10.00 PT / 1pm ET / 6pm BST

Beta tech test 2 (Xbox One og PC): 26. juli – 29. juli starter og slutter kl. 10.00 PT / 1pm ET / 6pm BST

Hvad er der i Gears 5 beta tech test?

Som The Coalition forklaret i et blogindlæg, vil tech testen have tre multiplayer modes og to kort. Det bliver vores første kig på den nyligt afslørede Arcade-tilstand, og den vil også have to andre tilstande, der kommer i Gears 5: Bootcamp-træningstilstanden og en tilpasset Tour of Duty-udfordring. Gennemførelsen af ​​den tekniske test Tour of Duty vil give dig medaljer, der bruges til at låse tester eksklusive våbenskind og et banner, der overfører til Gears 5.

Gears 5 har ikke en sæsonpas eller Gear Packs og alle DLC kort vil være gratis.