Red Dead Online Beta tilføjer Spoils of War showdown mode

Red Dead Online Beta fortsætter med at udvikle sig ved smurt possum tempo, tilføjer en ny konkurrencedygtig showdown mode denne uge kaldet Spoils of War. Rockstar Games kalder det en “grænse på multiplayer-optagelsestilstand”, vi kalder det en grund til at afrunde possen og komme tilbage i sadlen.

“I krigsskranker konkurrerer 2-16 spillere i denne holdbaserede mode for at forsvare deres lagre og raide hinandens,” siger Rockstar. “Hvert hold skal stjæle loot fra deres modstanderens base og returnere det til deres, samtidig med at de forsvarer deres egen stash. Hvilket hold som helst stjæler mest ved slutningen af ​​kampen, vinder. Du kan påtage dig denne nye Showdown-tilstand på tværs af forskellige steder, herunder Fort Mercer og Valentine. “

Spillere får 20% XP boost på alle Showdown Modes, og en ekstra bonus på 8 Dynamite Arrows for at vinde en Spoils of War kamp.

Ud over den nye tilstand er der nye tøj – der er til rådighed i begrænset tid – i Wheeler, Rawson Co Catalog. Der er en Tasman Outfit til herrene, og en ny Donau Outfit og Hitched Skirt til damerne. Tied Bukser, en Winter Shotgun Coat, en Gardenia Hat og en Squat Stovepipe Top Hat er dine kønsneutrale muligheder.

For at tjekke den nye tilstand, gå bare ind i spillet, se kolonnen Featured Series i Red Dead Online Beta-lanceringsmenuen ved hjælp af Quick Join-menuen i menuen eller ved at jage på et udvalgt seriestil på din in-game kort.

Hvorfor ikke tage et kig på vores Red Dead Online guide: Alt hvad du behøver at vide for at lykkes i Rockstar’s online Wild West, bare for at være sikker på at du er forberedt?

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.