Pedro Pascal sammenligner det sidste af os tv -show med Mandalorian og siger, at begge er i “gode hænder”

"Mandalorian" (Billedkredit: Disney)

Den sidste af os tv -show -stjerne Pedro Pascal har sammenlignet den kommende serie med Mandalorian, hvor han også spiller.

“Der er en meget, meget kreativ måde at ære, hvad der er vigtigt og også bevare det, der er ikonisk for oplevelsen af ​​videospilet, og også ting, som du ikke nødvendigvis ville forvente,” sagde Pascal i en nylig samtale med GQ. “Og derefter retninger, som du ville forvente, at det skulle gå, og det måske ikke … de gør nogle virkelig smarte ting, er alt, hvad jeg kan sige.”

Han fortsatte: “Det ligner den måde, Jon Favreau og Dave Filoni behandler Mandalorian, i hvordan [Mazin og Druckmann] behandler den sidste af os – det er i gode hænder, fordi de elsker det så meget. Nå, klart Neil skabte videoen Spil, men Craig elsker det så meget. Så det er virkelig lavet for de mennesker, der elsker det. Og der er en meget intens historiefortælling for mennesker, der måske er mindre kendte. ”

Pascal er klar til at spille Joel overfor Bella Ramsey’s Ellie i den kommende videospiltilpasning. I mellemtiden, i galaksen langt, langt væk, spiller han Din Djarin, en dusørjæger og farsfigur til Grogu.

Andre steder kan Pascal i øjeblikket ses i boblen på Netflix, og han spiller også sammen med Nicolas Cage i den uudholdelige vægt af massivt talent, der ankommer til den store skærm den 22. april.

Det sidste af os tv -show forventes at blive sendt på HBO engang i 2023. I mellemtiden skal du udfylde din overvågningsliste med vores valg af de bedste Netflix -shows, som du kan streame lige nu.

Emily Garbutt

Jeg er en underholdningsforfatter på GamesRadar+, der dækker alt film og tv-relateret på tværs af de samlede film- og SFX-sektioner-jeg hjælper med at bringe dig alle de seneste nyheder og lejlighedsvis funktion. Jeg har tidligere skrevet til publikationer som HuffPost og I-D efter at have fået mit NCTJ-eksamensbevis i multimediejournalistik.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.