Påståede venstre 4 Dead 3 lækage er 29 meget dårlige skærmbilleder

Ventil fans er alle Prometheus, dømt til at blive plaget af lek og rygter om efterfølgere, der absolut aldrig vil blive lavet. Den seneste bittersøde drille kommer fra skærmbilleder, der angiveligt er fra en gammel bygning af Left 4 Dead 3, og som YouTuber Tyler McVicker (AKA Valve News Network) delte i en nylig video og Imgur dump. Nå siger jeg bittersød, men dette påståede lækage er alt bittert og ikke sødt. Se, 29 screenshots indkapslet i et billede:

Billede via VNN på Imgur

Fik du det hele? Tager alt det i?

Venstre 4 Dead 3 blev angiveligt annulleret for få år siden, men det klarer stadig at høste sig lige så ofte nok til at hengivne fans af serien ser ud til at holde håb. Så da McVicker sagde, at han havde 29 screenshots at dele, øgede mange ører. Desværre er disse skærmbilleder – uanset hvor de er fra – brune og kedelige og fuldstændig blottet for detaljer. Her er et andet valg eksempel:

Billede via VNN på Imgur

Åh min godhed, der er grå lervægge i den ene. Undskyld mig, mens jeg polerer kanten af ​​mit sæde.

Et overblik, jeg vil nok gætte disse screenshots er bare kort aktiver trukket fra Counter-Strike: Global Offensive – hvilket gør en mærkelig slags mening givet Kilde motorforbindelse. Helvede, bare kigge på dem, de kunne være fra ethvert spil. Mellemøsten miljø kunne være kommet fra en gammel Call of Duty eller Battlefield. Så igen, hvis du skulle fjerne alt fra Left 4 Dead 2’s miljøer, ville de nok ikke se meget spændende ud. Under alle omstændigheder kan vi sikkert glide Left 4 Dead 3 til backbrænderen – og skub det lige ud af bagbrænderen, indtil den falder bag komfuret, hvor den tilhører.

I fravær af Left 4 Dead 3, her er 25 bedste co-op spil der rent faktisk eksisterer. Diehard Left 4 Døde fans kan også klare deres håb på Tilbage 4 Blod, en åndelig efterfølger fra serienes skabere.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.