På Switch andet årsdagen er det sikkert at sige, at det er den bedste konsol Nintendo’s nogensinde lavet

Jeg spillede Stardew Valley på et fly for nogle uger siden, da det ramte mig: Jeg havde en dejlig videospiloplevelse 35.000 fod i luften. Min Switch var på fold-skuffen, mine hænder hvilede behageligt i mit skød med en Joy-Con i hver, mine hovedtelefoner blev tilsluttet, og min cruddy lille gård fik en lidt pænere en in-game dag ad gangen . Det har været to år siden jeg fik en Switch ved lanceringen – det ville være den 2. marts 2017 for de af jer at holde styr på hjemme. Talrige fly, venterumsophold og gode olympiske spilleautomater senere kan jeg godt sige, at switchen er den bedste konsol, Nintendo nogensinde har lavet.

Spil dem alle

Gå ikke glip af et enkelt af de bedste Nintendo Switch-spil.

Hurtig ansvarsfraskrivelse, før nogen forsøger at kæmpe mig på gaden: hvilken Nintendo-konsol er bedst i forhold til ting du faktisk kan spille på det er en helt anden diskussion. Med mere end 30 års Nintendo-konsolspilhistorik er det for tidligt at medtage Switch in the conversation. Jeg mener, Super Nintendo eksisterer. Super Metroid, et link til fortiden, og Chrono Trigger alle på en konsol? C’mon. Hvad jeg forsøger at fortælle dig lige nu, er at Nintendo Switch er den bedste hunk af silicium og plastik, som Nintendo nogensinde har skabt med det formål at spille videospil, og jeg mener det med hele mit hjerte.

Jeg skal bemærke, at jeg var optimistisk om Switch fra de første hviskninger af “NX” for cirka fem årtier siden. Noget at forene Nintendo’s hjemlige og håndholdte indsats, det som havde været et bifurcated beast siden 8-bit æra? Tilmeld mig. Så, da Zeldas Legend: The Wild Breath – hvad er nu muligvis mit yndlingsspil hele tiden – var det første, jeg nogensinde spillede på Switch, blev jeg endnu mere fortryllet af systemet. Jeg drømte, at Switch ville annullere en genoplivningsalder for flere Nintendo-serier som Metroid, eller i det mindste genoplive nogle sovende. Efter en forholdsvis langsom udrulning af first-party blockbusters, er Metroid Prime 4’s urolige udvikling, og hvor meget Pokemon Sword Shield ligner Old Pokemon But More Graphics, mine forventninger er blevet hærdet.

Når det er sagt, selv når jeg er gået måneder uden at hente min Pro Controller eller løfte Switch ud af sin dock, har det været en trøst at bare have det der; Opkrævet og klar til at gå. Teknologisk forældelse er forbandet, min påskønnelse for Nintendo Switch som hardware har kun vokset fra den første dag, jeg hentede den op. Det er bare stærkt nok til at spille næsten alt, hvad jeg er interesseret i, og det er bare bærbart nok til at fortsætte med at spille hvor som helst jeg kan gå.

Sæt aldrig det ned (undtagen i kajen)

Min Switch har været et knudepunkt til intens Splatoon 2-konkurrence, der er mest forbundet med en USB ethernet dongle lav latens Splatfest slibning muligt. Det har holdt mig i selskab, mens jeg dræber tid i en parkeret bil – ProTip: Hvis dit ratt er den rigtige størrelse, kan du indstille din Switch på midterdelen og afbalancere den mod den ydre ring og derefter læne dig tilbage med din Joy-Cons (bare helt bestemt sørg for at du er parkeret og motoren er slukket, tak venligst). Som jeg sagde øverst, er det en fantastisk rejsearrangør. Allerede før jeg gik på flyet, da strømmen gik ud for en dag i min svigerforældres hus, var det bare et besøg på en cafe at genoplade mine batterier og holde Stardew agrariske fantasi rullende.

Det er Switch’s ting, og hvad holder det behageligt overraskende mig to år senere med “Åh ja, jeg kan gør det “øjeblikke. Hver Nintendo-konsol siden GameCube har haft en ting (gimmick lyder så uforskammet): Nintendo DS havde to skærme og touch, Wii havde bevægelseskontrol, 3DS havde glasfrit 3D, Wii U havde GamePad. Nintendo-switchen kan tilpasses; Det giver dig mulighed for at spille gode spil, hvor og når du vil.

Det har andre underlige Nintendo ting (fint, gimmicks), ligesom IR-sensoren til højre Joy-Con, at stort set kun Labo bruger eller den næsten forsømte HD-rumble. Derefter er der retfærdige designfejl og mangler. Min skærm er scuffed på den nederste venstre og højre kant fra glide ind og ud af docken. Kommer med kun 32gb indbygget lagring, da digital-only udgivelser bliver mere almindelige, og installeringsstørrelser ballon er en uønsket skjult pris. Manglen på HDR-støtte føles stadig mere iøjnefaldende, især da Nintendo laver nogle af de mest levende og farverige spil derude. Og lad os være rigtige, tre til seks-ish batterilevetid er en bummer efter, hvor længe en DS kunne vare på en enkelt opladning. Men ingen af ​​disse bekymringer forringer min daglige nydelse af Switch, og alle af dem kunne løses i en hardware revision. Uanset hvad det gør det bare fint.

Nu som Switch begynder at komme ind i middelalderen, begynder vi at tænke på, hvad der kommer næste (ud over Switch Lite eller New Switch eller hvad som helst). For første gang siden jeg var et barn, der oprigtigt ønskede intet mere end “Realistic-er Zelda”, ville jeg helt fint med Nintendo, bare lave en mere kraftfuld version af deres sidste konsol. Alt jeg vil, er at spille gode spil hvor som helst, og de sidste to år har vist, at Switch er den bedste måde at gøre det på. Jeg har en fornemmelse de næste par årsdage vil bevise, at det kun bliver bedre.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.