Oscars er vært for Amy Schumer siger, at hun stadig føler “traumatiseret” af Will Smith og Chris Rock Slap

"Amy (Billedkredit: ABC)

Amy Schumer siger, at hun stadig “venter på, at denne sygende følelse går væk” efter at have set Will Smith Slap Chris Rock på Oscars 2022.

Komikeren, der præsenterede de 94. Academy Awards med Wanda Sykes og Regina Hall, tog til Instagram tirsdag (29. marts) for tilsyneladende at tilslutte hendes nye Hulu Show, Life og Beth og den kommende turné. Indlægget viste sig imidlertid også at være en refleksion over ændringen, da hun indrømmede, at hun er “stadig i chok”.

Ved siden af ​​et foto af sig selv begyndte Schumer: “Jeg tror, ​​vi alle kan være enige om, at den bedste måde at pakke ud, hvad der skete, er at streame min serie @lifeandbethhulu og se mig på turné i efteråret.

”Men for ægte. Stadig udløst og traumatiseret. Jeg elsker min ven @chrisrock og tror, ​​at han håndterede det som en professionel. Opholdt sig der oppe og gav en Oscar til sin ven @questlove, og det hele var så foruroligende, ”fortsatte hun.

Et indlæg, der deles af @amyschumer (åbner i ny fane)

Et foto sendt af ON

“Så meget smerte i @WillsMith. Uanset hvad er jeg stadig i chok og bedøvet og trist. Jeg er stolt af mig selv og mine medværter. Men ja. Venter på, at denne sygende følelse går væk fra det, vi alle var vidne til. ”

Bare få øjeblikke før han fik Gong til bedste skuespiller søndag (27. marts), kolliderede Smith med Rock, mens sidstnævnte introducerede de bedste dokumentarfunktions nominerede.

Rock stak sjovt hos flere berømte mennesker i publikum, herunder Javier Bardem, men hans sammenligning af Smiths kone Jada Pinkett Smith med den fiktive buzzcut-sportslige karakter G.I. Jane gik ikke godt ned.

Smith lo oprindeligt, men endte med at gå på scenen og ramte rock, da han så, hvor ikke imponeret Jada – der åbnede for hendes alopecia, en autoimmun tilstand, der forårsager hårtab, i 2018 – var ved bemærkningen.

Kong Richard -stjernen vendte derefter tilbage til sit sæde og råbte: “Hold min kones navn din fucking mund!”

"Will

(Billedkredit: Getty Images)

Politieafdelingen i Los Angeles frigav en officiel erklæring efter Oscars og forklarede, at Rock ikke ville presse anklager. “LAPD -efterforskningsenheder er opmærksomme på en hændelse mellem to personer under Academy Awards -programmet,” lyder det i erklæringen.

“Hændelsen involverede en person, der slap en anden. Den involverede person har afvist at indgive en politirapport. Hvis det involverede parti ønsker en politirapport på et senere tidspunkt, vil LAPD være tilgængelig for at gennemføre en efterforskningsrapport.”

Smith har offentligt undskyldt at rocke siden, skrevet på sociale medier: “Jeg var ude af linje, og jeg tog fejl. Jeg er flov, og mine handlinger var ikke tegn på den mand, jeg vil være. Der er ikke noget sted for vold i en verden af kærlighed og venlighed. ”

For mere fra Oscars, se vores Oscars 2022 -vinderliste og vores Roundup af de fem største talepunkter fra natten.

"Amy Amy West

  • (åbner i ny fane)

Jeg er en freelance -underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting TV og film på tværs af vores samlede film- og SFX -sektioner. Andre steder er mine ord blevet offentliggjort af dem som Digital Spy, Scifinow, Pinknews, Fandom, Radio Times og Total Film Magazine.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.