Oscar Isaacs Marvel -kontrakt varer kun en sæson af Moon Knight

"Oscar (Billedkredit: Disney/Marvel)

Moon Knight-skuespiller Oscar Isaac er angiveligt endnu ikke forpligtet til en langsigtet fremtid i MCU.

I et interview med Variety (Open i New Tab) afslørede branchehandelen, at “Isaac ikke er kontraktligt forpligtet til at forblive i MCU, efter at Moon Knight afslutter sin seks-episodekørsel.”

”Jeg havde hørt om de gyldne håndjern. Det var noget, jeg var tilbageholdende med,” sagde Isaac. “Og heldigvis var vi alle enige om, at dette [show] er det, vi vil fokusere på. Dette er historien.”

Isaac udelukker dog ikke noget: “Og hvis der er nogen form for fremtid, tror jeg, det bare afhænger af, om folk kan lide det, hvis folk vil se mere, og hvis vi finder en historie, der er værd at fortælle.”

På sin side har Moon Knight også gået imod kornet i MCU indtil videre. I stedet for at plante frøene til fremtidige Marvel -crossovers og optrædener, findes Isaacs Steven Grant meget i sin egen historie uden øje for planer nede på linjen.

Men det er ikke at sige, at Moon Knight ikke har været uden sine egne godbidder for Marvel -fans. Der har allerede været et udseende fra en tegneseriefigur, der er gemt væk inden for premieren – mens en anden Moon Knight Ally også er blevet navngivet. Det er ikke alt. En Moon Knight -scene inkluderer endda en QR -kode, der fører til en gratis Marvel -tegneserie.

Vi ved måske ikke, hvad Moon Knights fremtid har, men vi har en god idé om, hvad vi kan forvente på kort sigt. Find ud af det selv, når New Moon Knight -episoder er indstillet til at lande på Disney Plus med vores Moon Knight -udgivelsesplan.

"Bradley Bradley Russell

  • (åbner i ny fane)

Jeg er underholdningsforfatter her på GamesRadar+, med fokus på nyheder, funktioner og interviews med nogle af de største navne inden for film og tv. På stedet finder du mig forundrende over Marvel og leverer analyse og stuetemperatur påtager sig de nyeste film, Star Wars og selvfølgelig Anime. Uden for GR elsker jeg at gå tabt i en god 100-timers JRPG, Warzone og sparke tilbage på det (virtuelle) felt med fodbold manager. Mit arbejde er også blevet vist i OPM, Fourfourtwo og Game Revolution.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.