Nye Sonic sneakers fra Puma er til løbere, der skal gå hurtigt

(Billedkredit: Puma)

Pindsvin og pumas går typisk ikke godt sammen, men denne nye Puma x Sonic-serie sko og tøj er en undtagelse.

Det nye udstyr fra det atletiske tøjfirma Puma ankommer kun en uge før Sonic the Hedgehog-filmen rammer teatre. Det er god timing, skønt det ikke betyder, at alt tøj er fyldt med filmhenvisninger og citater eller hvad som helst. Designerne er alle inspireret af farveskemaer og ikonografi fra klassiske Sonic-spil – en ring her, en “Du er for langsom!” der.

Midtstykkerne i kollektionen er to farveveje til RS-X3 Sonic sneaker: den ene repping Sonic med blå, guld, rød og halvtransparent hvid, og den anden går lidt mere skygge med sort, rød og popper af limegrøn . Begge designs er seje, men jeg ville bære helvede ud af det mørkere par lige nu. Jeg er ikke engang så stor af en Sonic-fan, jeg tror bare, de ser ud.

(Billedkredit: Puma)

Andre højdepunkter i kollektionen inkluderer en T-shirt med et alt-over-tryk af Sonic og Knuckles vendt ud i en venlig (?) Konkurrence og en minimalistisk blå hættetrøje, som garanteret gør dig til den hurtigste løbebåndjogger i gymnastiksalen. Det har jeg lige lavet, men det får dig til at føle dig mere et slægtskab med Sonic selv, og han er meget hurtig. Så det kunne ikke skade.

Du kan hente den nye Puma x Sonic-linje til voksne online og i Puma-butikker og “udvalgte forhandlere”, der starter i dag, med børnenes lineup, der følger den 15. februar.

Det vil ikke vare længe nu, indtil vi finder ud af, hvor (eller hvis) Sonic the Hedgehog rangerer på vores liste over bedste videospilfilm.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.