Nye Avengers: Endgame featurette driller “det spredte håb, alle søger”

En ny featurette til Avengers: Endgame følger den nye trailer fra sidste uge, og dens interviews med talentet bag filmen har et lille stykke håb for dig. Som sædvanlig kom godie to-sko Captain America med en tale forberedt, og som normalt er det præcis, hvad alle har brug for at høre (selvom de nægter at indrømme det).

“Alle gør deres bedste for at holde deres hoved over vand, men det er lidt af et tabt kamp. Vi tabte og vi er ikke vant til at miste,” siger Chris Evans og fortsætter gennem resten af ​​featuretten. “De har virkelig udjævnet os, ikke bare bogstaveligt men moralsk og følelsesmæssigt.

“Det gode er, at det altid er nemmere at opbygge folk, når de er blevet brudt ned. Det er det, Marvel har det godt at lave. Det er det skarpe håb, alle søger.”

Videoen indeholder skarpe nye optagelser, men for det meste omarrangerer scener fra de sidste øjeblikke af Avengers: Infinity War og tidligere Endgame trailere. Men det er de interviews, der gør det værd at se. Det omfatter nogle korte ord fra Marvel Studios præsident Kevin Feige, som jeg ikke ville sige, er svælgede i al sorg er han pålagt millioner af fans i sig selv, selv om det ser ud til at se godt ud for hans beregninger.

“Fansens reaktion på slutningen af ​​Infinity War, hvor halvdelen af ​​deres yndlingspersoner blev til støv, var virkelig et tegn på, hvordan følelsesmæssigt verden har fået til disse figurer,” forklarer Feige. Ja, ingen sjov, Kevin.

Det kan have “End” i titlen, men det føles allerede som mere af en ny begyndelse. Her er alle de nye Marvel-film vi ved om post-endgame. Og sørg for, at du ikke går glip af noget fra vores videoguide til de største film der kommer i år.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.