Netflix er kvinden i vinduet var “ikke den film, jeg oprindeligt lavede,” siger instruktør Joe Wright

"Amy (Billedkredit: Netflix)

Kvinden i vinduesdirektøren Joe Wright har hævdet, at den frigivne nedskæring af den ondartede Netflix -thriller ikke var den film, han oprindeligt lavede.

I et nyt interview med Vulture (åbner i New Tab) beskrev den BAFTA-nominerede filmskaber, der tidligere har hjulpet titler som The Darkest Hour og Pride & Prejudice, sin tid på at gøre filmen som en “frustrerende oplevelse.” Han sagde også, at hans oprindelige opfattelse var “meget mere brutal.”

”Det var en lang, langvarig, frustrerende oplevelse,” sagde Wright. “Filmen, der endelig blev udgivet, var ikke den film, som jeg oprindeligt lavede. Den var som, ‘Åh, fucking helvede. Du bor og du lærer.’ Det blev udvandet. Det blev udvandet meget.

“Det var meget mere brutalt i min oprindelige undfangelse. Både æstetisk, med virkelig skide hårde snit og virkelig voldelig musik – Trent Reznor gjorde en utrolig score for det, der var slibende og hardcore – og i sin skildring af Anna, Amy Adams’s karakter, der var langt rodet og slags foragtelig på mange måder.

”Jeg vil ikke narre mig selv,” fortsatte Wright. “Det kunne bare være, at det var en film, der ikke fungerede, og det er også okay. Vi har en ret som kunstnere til at mislykkes. Vi er nødt til at fortsætte med at skubbe os selv. Du er nødt til at komme ind med et ret anstændigt batting -gennemsnit , men hvis du ikke laver den lejlighedsvise film, der ikke fungerer, så prøver du ikke hårdt nok. ”

Udgivet i november 2021 centrerer filmen Amy Adams ‘Dr. Anna Fox, en New York-baseret agorafob, der bliver overbevist om, at hun var vidne til en af ​​sine nye naboer begår en grusom forbrydelse.

Også med dem som Anthony Mackie, Wyatt Russell, Jennifer Jason Leigh, Gary Oldman og Julianne Moore, blev det smækket af mange kritikere og tjente en uklar 26% på rådne tomater.

Den samlede film var lidt lettere på den, tildelte den tre ud af fem stjerner og mærkede den som “en moderne, beskedent Hitchockian -fortælling fyldt med vendinger” i vores anmeldelse. Men alligevel var det ikke en succes, og det kan ikke have været den reaktion, Wright havde håbet på, da han underskrev det stjernespækkede projekt.

Andragende om Wright -klippet skal frigives, nogen? Mens vi samler nogle underskrifter, hvorfor ikke tjek vores liste over de bedste Netflix -film at se lige nu.

"Amy Amy West

  • (åbner i ny fane)

Jeg er en freelance -underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting TV og film på tværs af vores samlede film- og SFX -sektioner. Andre steder er mine ord blevet offentliggjort af dem som Digital Spy, Scifinow, Pinknews, Fandom, Radio Times og Total Film Magazine.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.