Mortal Kombat 11’s gule lyde er skabt i en lydisoleret bankhvelv, hvor hvis du myrdede nogen, ville ingen nogensinde vide det

Mortal Kombat 11 er et gory spil. Men hej, selv med de dismembered lemmer flyver rundt overalt og hoveder bliver impaled på pigge, det ser stadig forbandede cool. C’mon, du har tænkt det samme! Overraskende, når det kommer til at skabe de lyde, der matcher disse angreb, arbejder lydteknikerne og lydteknikerne deres icky magi i en lydisoleret bankhvelv, og hvis det ikke er grundlaget for en horrorfilm, ved jeg ikke, hvad der er. Du kunne sandsynligvis myrde nogen derinde, og ingen ville nogensinde vide det. Ikke at jeg overhovedet har tænkt over det … lover!

Vores eget Josh West havde en chat med Ed Boon, medskaberen af ​​Mortal Kombat 11 og dens kreative direktør, og fandt ud af om denne utroligt flotte detalje, da han gik rundt på NetherRealm Studio. Du kan læse sit fulde eksempel på spillet og hvorfor det er ikke bare en smukkere Mortal Kombat X lige her, og så meget som jeg er sikker på, at de ikke gør det rent faktisk brug ægte organer og dismembered lemmer til at gøre de berygtede gory lyde, der får dig til at vride, ved golly Jeg vil gerne vide, hvad de bruger i stedet.

Selvfølgelig bruger de ikke egentlige kropsdele, heldigvis skal du i stedet stikke et stempel i en spand grønt slime for at få den icky squelching effekt, du får, når du ripper andres indre ud (som du gør), smadrer en vandmelon for at efterligne lyden af et hoved splittelse, med andre knapsnaps bliver forfærdeligt genskabt ved hjælp af frugt og grønt. Lad os håbe bagefter lyddesignerne spiser dem og får en af ​​deres fem om dagen. Hvis de stadig har en appetit, så er det.

Kan ikke vente på Mortal Kombat 11? Her er en liste over bedste kampspil du kan spille lige nu eller se nedenfor for at se de bedste åbne verdensspil at dykke ind, hvis du vil have noget helt anderledes!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.