Morbius -instruktør adresserer filmens kritiske modtagelse

"Morbius" (Billedkredit: Sony)

Morbius -direktør Daniel Espinosa har adresseret filmens negative kritiske modtagelse.

I skrivende stund sidder filmen på 16% på Rotten Tomatoes, skønt dens publikumscore er en meget højere 70%.

“Da jeg gjorde min første funktion, var det en lille film kaldet Babylon Disease. Jeg kan huske, at jeg en dag gik hjem på metroen, og jeg havde et par drinks, så jeg var lidt beruset. Nogen skubbede mig på toget og sagde: ‘Jeg har For at fortælle dig, hvad der er galt med den anden scene i din funktion, ‘Og jeg var som’ Nå, okay, ‘”fortalte Espinosa til Insider (åbner i en ny fane).

Han fortsatte: “Det punkt, jeg gør, er, at det er en underlig ting at gøre noget, der er så offentligt. Se, jeg har en masse selvhat, så jeg har en masse kritik af mit eget arbejde. Jeg er altid Forsøger at fokusere på at være bedre. Men jeg er også stolt af, hvad jeg gør. Der er dele i alle mine film, som jeg er virkelig stolt af. ”

Morbius spiller Jared Leto som den titulære levende vampyr, der ved et uheld rammer sig selv med sin blodtørstige tilstand, mens han prøver at helbrede sin sjældne blodsygdom. Matt Smith co-stars som den skurkagtige Milo og Michael Keaton kom også som hans MCU-karakter Adrian Toomes, alias Vulture.

“Hele ideen om at blande en karakter fra Marvel Cinematic Universe med vores univers var noget, der var der fra begyndelsen,” fortalte Espinosa til GamesRadar+ om komoen. “Kerneideen stammer fra Spider-vers, som var den animerede film, der kom ud allerede før jeg begyndte Spider-Man på den måde, de gjorde. ”

Morbius er i britiske biografer og amerikanske teatre nu. For dybe dykk på filmen, se vores guide til Morbius-afslutningen forklaret, post-crediterne, og hvis Morbius er i MCU eller ej-og se mere fra vores interview med Espinosa om at arbejde med Jared Leto og filmens horror-tone såvel som Matt Smith om at slutte sig til Marvel -universet og hans skurkagtige karakter Milo.

"Molly Molly Edwards

  • (åbner i ny fane)

Underholdningsforfatter

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting film og tv til webstedets samlede film- og SFX -sektioner. Jeg har tidligere arbejdet med Disney Magazines -teamet på øjeblikkelige medier og skrev også på CBeebies, Mega!, Og Star Wars Galaxy -titler, efter at jeg fik min BA på engelsk.