Mørk Sjæls skaberen Hidetaka Miyazaki ville “elske at” lave et kamp royale spil

I et nyligt interview med The Telegraph sagde Dark Souls-skaberen og From Software-præsident Hidetaka Miyazaki, at han ville “elske at tage en revne på” et kamp royale spil og / eller et massivt, jævnligt opdateret spil a la Destiny 2.

“Disse spil er helt sikkert sjove,” sagde Miyazaki. “Og vi er interesserede i de mønstre, de tager. Hvis vi gjorde det, kan det være lidt anderledes! Men vi er absolut interesserede, og der er helt sikkert en mulighed i fremtiden. Vi ville elske at tage en revne på dem en skønne dag.”

Imidlertid, mens From Software er interesseret i disse blomstrende genrer – som jeg forestiller mig mange studier er – understregede Miyazaki også betydningen af ​​traditionelle singleplayer-oplevelser som atelierets kommende shinobi-eventyr Sekiro: Shadows Die Twice. Miyazaki sagde, at disse spil er vigtige for både spilindustrien og især fra software.

“Vi har brug for denne mangfoldighed i branchen,” sagde han. “Uanset hvad Fra Software gør, har vi brug for folk, der kæmper for kongelige spil og live-tjenester, og vi har brug for folk, der gør singleplayer-fokuserede oplevelser. Vi føler, at denne mangfoldighed er, hvad der vil holde alle sammen.”

PvP har altid været en stor del af Dark Souls spil takket være fantom og invasion systemer, men det har aldrig været deres fokus. Vi har set dedikerede PvP arenaer i flere af From Software’s spil, men selv de var dybest set bare kæmper med ringe, der kunne nydes på siden, så et ordentligt kamp royale spil ville være en stor ændring for studiet. Jeg var aldrig den største fan af Souls PvP, så hvis vi snakker langt ud af hypotetiske, ville jeg være mere interesseret i en software fra Software-brand battle royale med en ny IP. Når det er sagt, tror jeg, at jeg stadig vil foretrække et live service-spil, der er indstillet i en sjælsstil, hvis det kun kan betyde regelmæssige injektioner af mørke sjæle.

Her er 15 awesome kamp royale spil der rent faktisk eksisterer.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.